Google Güncelleme

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Merhaba benim bugün yaklaşan bir deneme sınavım var ve aklıma hemen şu geldi chrome un güncel olması ben google da gzinirken flan chrome sürümünüz güncel değil diyor google u güncelle diyorum hazır olunda baya bi bekletiyor ne yapmam gerek başka tarayıcı kullanamam

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Merhaba benim bugün yaklaşan bir deneme sınavım var ve aklıma hemen şu geldi chrome un güncel olması ben google da gzinirken flan chrome sürümünüz güncel değil diyor google u güncelle diyorum hazır olunda baya bi bekletiyor ne yapmam gerek başka tarayıcı kullanamam
Ben sorunu anlayamadım

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Ben sorunu anlayamadım
Şöyle chrome güncellenemiyor diyor bende chrome un en güncel sürümünü indir diyorum yükleme ekranında hazır olunda kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 seçenek var:

-Chrome'u güncelleyebilirsiniz.
-Chrome'u güncellemeyebilirsiniz.
-Başka bir tarayıcı kullanabilirsiniz.
Başka bir tarayacı kullanamam deneme sınavı sadece chroma senkronize ve güncel sürüm olmalı

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Opera GX'i Tavsiye Ederim Google Arama Motorunu Kullanıyor. Yani Hızında Herhangi Bir Değişme Yok (Arama Hızı vs.). Ayrıca Chrome'dan En Az 3 Kat Daha Verimli Ram'i de Sömürmüyor.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Opera GX'i Tavsiye Ederim Google Arama Motorunu Kullanıyor. Yani Hızında Herhangi Bir Değişme Yok (Arama Hızı vs.). Ayrıca Chrome'dan En Az 3 Kat Daha Verimli Ram'i de Sömürmüyor.
Google hesabına senkronize olmasını istiyormuş.

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Şu anda onu kullanıyorum ve başarılı. (Opera GX)

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Benim chrome tabanlı filan uygulama bile kullanmamam lazım bir deneme sınavında gx i denedim sıkıntı çıkardı o site bana ham chrome lazım bana

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
"Brave" de kullanabilirsin. aynı chrome işte. reklam engelleyici falan var. chrome web mağazasına girip brave'e istediğini yükleyebilirsin. chrome dan daha az ram harcıyor birde..

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Kanka şuanda ders başlıyor :) öğle saatinde halledicem o işi :)

Merhaba yaptım ama şuanda chrome yi indir diyorum indirmiyor :,(

Bana link atarmısınız yüklenmiyoooor :(

Windows smartscreen filan diyor bütün terslikle beni buluyor

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Silmene gerek yok.

chrome://about ya da chrome://about/ linkinden güncelleniyor:

1607668111157.png

Son düzenleyen moderatör:

Adanalı TR Kullanıcı

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
Güncelleyemiyorsan bu linkten indir bu en güncel sürümü . Önceki Chromeyi sil . Bu setupu yükle .Site güvenli bu arada Google nin. Google Chrome Web Tarayıcısı

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Ben hala yükleyemiyorum chromu ne yapıcam

Hazır olun diyor ve orda kalıyor yada yüklenip hata veriyor

Google indiremiyorum :( buna karşılık cevap veriyorum

İnternet bağlantısı gibi sıkıntı olmuyor bir kere tam google güncellerken oldu şifrelerim sadece google da ben bu bilgisayarı aldıktan sonra hiç edge gx yandex kullanmadım kurulu ama kullanmadım

Chrome yüklü değil sildim direkt bilgisayardan kaldırdım

C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default peki bu bağlantıya nasıl erişim sağlayacağım

Son düzenleme: