barisay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar bu aralar forumlarda çok tartışılan en büyük sorun olmaya başladı ama kim neden olduğunu tam açıklayamıyor bende biraz araştırdım ve sonuçları sizlerle paylaşayım. Önce sorumuzu ve cevabını yazayım.
Soru: Sitem önceden 1 2 dk google tarafından indexlenirken şuanda 2 3 günde indexleniyor bunun sorunu nedir ?
Cevap : Bildiğiniz gibi bu aralar google flooda karşı büyük yaptırımlar yapıyor mesela örnek sitede bir kelimenin 3 den fazla yazılması yada backlink alırken her zaman aynı kelimeden almak vs vs her yazımda zaten backlinkte tek kelime değilde 2 de alt kelime seçiniz diye söylüyorum peki sorumuza gelelim maddeliyecek olursak.
Kaynak: Google geç indexlenme sorunu
Soru: Sitem önceden 1 2 dk google tarafından indexlenirken şuanda 2 3 günde indexleniyor bunun sorunu nedir ?
Cevap : Bildiğiniz gibi bu aralar google flooda karşı büyük yaptırımlar yapıyor mesela örnek sitede bir kelimenin 3 den fazla yazılması yada backlink alırken her zaman aynı kelimeden almak vs vs her yazımda zaten backlinkte tek kelime değilde 2 de alt kelime seçiniz diye söylüyorum peki sorumuza gelelim maddeliyecek olursak.
- Sitede On Page sayfa içi ayarlar yapmak yani optimizasyon yapmak.
- Özgün içerik ve sitenizi sürekli güncellemek
- İçerik yazarken flooddan kaçınmak.
- Pagerank Alexa Trustrankı iyi olan sitelerden link almak
- Pligg ve sosyal imleme yapmak.

Kaynak: Google geç indexlenme sorunu