Google fotograflar

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayin yarim saattir bakiyorum bulamadim nereye konu acacagimi da kestiremedim affedin ama sormak zorundayim
Google fotograflar,google drive gibi google uygulamalari yedekleme imkani sunuyor tabletimden de ulasimim cok kolay oluyor ama acaba guvenli mi? Iclouddan bile insanlarin ozellerine ulasilabiliyor acaba ben yedekleme icin bunlari kullansam ne kadar guvenlidir ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kimse %100 güvenlidir diyemez. Ben kullanıyorum, gayet de memnunum. Buluta gittikten sonra telefonda kalanları siliyorum. Böylece hiç yer sıkıntısı olmuyor. Zaten yedekleme esnasında , özgün çözünürlük değil de yüksek çözünürlük ayarını seçersen sınırsız kapasite veriyor. Özel fotoğraf işine gelince, hiç o kadar birinin eline geçerse ne yaparım diyebileceğim bir resim veya görüntü olmadı. Çok özele girmez iseniz bir sıkıntı olmaz.

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimse %100 güvenlidir diyemez. Ben kullanıyorum, gayet de memnunum. Buluta gittikten sonra telefonda kalanları siliyorum. Böylece hiç yer sıkıntısı olmuyor. Zaten yedekleme esnasında , özgün çözünürlük değil de yüksek çözünürlük ayarını seçersen sınırsız kapasite veriyor. Özel fotoğraf işine gelince, hiç o kadar birinin eline geçerse ne yaparım diyebileceğim bir resim veya görüntü olmadı. Çok özele girmez iseniz bir sıkıntı olmaz.
+1.