Google Earth Web Tarayıcınızda

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dünya'yı Google gözüyle görmek için bilgisayarınıza program indirmenize gerek kalmadı. Internet Explorer ve Firefox'ta Google Earth keyfi başlıyor.

Google, popüler seyahat rehberi(!) Google Earth için bir web tarayıcı eklentisi yayınlayarak Firefox 2.0.x ve Internet Explorer eşliğinde dünya turuna çıkmanıza imkan tanıyor. Google Earth masaüstü yazılımının önemli özelliklerini bünyesinde barındıran tarayıcı eklentisi, detaylı coğrafi görseller ve yapıların üç boyutlu modellemelerini görüntüleyebiliyor.

Google Earth Eklentisini İndirin

Google tarafından yayınlanan bir JavaScript API tabanlı olarak geliştirilen Google Earth tarayıcı eklentisi, web sitelerine Google Earth uygulaması eklemek isteyenler için de çözüm sunuyor. Web tarayıcınızda Google Earth ile tura çıkmak için buraya tıklayarak tarayıcı eklentisini indirebilirsiniz.

google-earth-browser-plugin.jpg

Bilgi İçin: Google Earth API
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

hozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Verilen link de bulamadım eklentiyi

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haberdeki eklentiyi indirin linkini tıkladığımda "Dökümanlara erişmek için kullanıcı girişi yapmalı ve izin almalısınız." diye bir mesaj çıkıyor ama ben zaten oturum açmış durumdayım. indiremiyorum arkadaş bu eklentiyi ya daha doğru bir link yokmuydu acaba?

JonMr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam gibi xpi ve exe olarak yayınlasalarmış ya ne diye yoruyorlar bizi ..

ombudsman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı indirmeye çalıştığımda antivir kendisi virüs veya istenmeyen program olarak algıladı ve indirmeme izin vermedi.

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
dökümanlar bölümünde böyle bir dosya yok ve download.com da da yükleme hata veriyor !!!!

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
alengirli tesekkurler; senin bu girdini okuduktan sonra aaa dunyayı dolasmak diyerekten google earth'te baya bi dolastiktan sonra arastirmaya basladim. en azindan hayatimda bi yenilik icin fikir vermis oldun bana interrail yapmaya karar verdim. bilginize interrailin bile taksidi var bknz:GO Gençlik Platformu.
Teşekkürler tekrar aklıma soktun bu fikri:)