- Reaksiyon puanı
- 1,257
Sebebi bilinmiyor sanırsam. @Alyx Vance 'ın dediği gibi başka sitelerden indirebilirsin. Bu arada Android'inin 64 bit olması gerekiyor. Artık sadece 64 bit için Google Earth.Play storede neden Türkiye'de indirilemiyor?
androidin 32 yada 64 olduğu nasıl anlaşılırSebebi bilinmiyor sanırsam. @Alyx Vance 'ın dediği gibi başka sitelerden indirebilirsin. Bu arada Android'inin 64 bit olması gerekiyor. Artık sadece 64 bit için Google Earth.
Evet, x86 formatta çalışan cihazlarda yüklenmiyor. Belki arkadaşın cihazı da 32-bit kullanıyordur.Sebebi bilinmiyor sanırsam. @Alyx Vance 'ın dediği gibi başka sitelerden indirebilirsin. Bu arada Android'inin 64 bit olması gerekiyor. Artık sadece 64 bit için Google Earth.
Tarayıcıdan play store yaz ordan arat play storeye yönlendiriyorBen google earth yazınca çıkmadı arama motorunda sorun olabilir dedim pub: Google LLC yazdım hepsine tek tek baktım yine de bulamadım
Konumu ABD yapmayı denedin mi belki olur
Telefon yeni daha gönlüm el vermez fknrkcApk indirebilirsin![]()
Telefondan yazıyorum reis zaten play store varTarayıcıdan play store yaz ordan arat play storeye yönlendiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon yeni daha gönlüm el vermez fknrkc
Google earth ı bulan link atabilir mi
(Kısaltılmış linkçiler uzak dursun)
Bende de play storeye yazınca çıkmıyor ben chrome den yazdım ordan play storeye yönlendiriyor ya öyle buldum :dTelefondan yazıyorum reis zaten play store var
Poco x3 pro. 64 bitmiş nerden bakılıyor bilmiyorum da internette öyle yazıyorSebebi bilinmiyor sanırsam. @Alyx Vance 'ın dediği gibi başka sitelerden indirebilirsin. Bu arada Android'inin 64 bit olması gerekiyor. Artık sadece 64 bit için Google Earth.