Google Chrome Türkiye Reklamı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;rMkbWx0iDZM]http://www.youtube.com/watch?v=rMkbWx0iDZM[/video]

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
neden bir televizyon reklamı hazırlama ihtiyacı duymuşlar anlamadım:huh:ama reklam fena olmamış

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Mozilla hiç bunun ardında kalır mı? :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
daha kaliteli versiyonuda var ama türkçe değil:)

[video=youtube;wmxaNJINe6w]http://www.youtube.com/watch?v=wmxaNJINe6w&feature=related[/video]

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Chrome simgesine dikkatlice bakarsan 666 çıkacağını görürsün

Video ile alakası yok sen logodan bahsediyorsun. Bende videoda birşey var sandım. İlla 666'yı kastettiler diye birşey diyemeyiz. Fazla da abartmamak lazım, paranoyaklık ile farkındalık arasındaki çizgi oldukça ince :)

Yalnış anlama sana paranoyak demiyorum, belki de o amaçla seçilmiş logo bilemem...

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Video ile alakası yok sen logodan bahsediyorsun. Bende videoda birşey var sandım. İlla 666'yı kastettiler diye birşey diyemeyiz. Fazla da abartmamak lazım, paranoyaklık ile farkındalık arasındaki çizgi oldukça ince :)

Yalnış anlama sana paranoyak demiyorum, belki de o amaçla seçilmiş logo bilemem...

Tabi ki olabilir veya olamaz est O mesele değil de zati ben sadece fikrimi söyledim. Facede bu aralar illuminati sayfalarını takip ediyorum da orda görmüştüm :)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oldukça gereksiz olmuş. Chrome zaten Türkiye'de 2. sırada :) I love you google, I love you Chrome...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tabi ki olabilir veya olamaz est O mesele değil de zati ben sadece fikrimi söyledim. Facede bu aralar illuminati sayfalarını takip ediyorum da orda görmüştüm :)

Bende epey yazı okudum o konuda, videolar da seyrettim. Evet şimdi daha bilinçliyim belki ama bakıyorum insanlar kendini kaptırmaya pek meyilli, bu da yanlış, farkında olmadan doğru ve güzel şeyleri de dışlayabiliyorlar... Dikkatli olmak lazım :)

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome kullanmamız için reklamla kandıramazlar bizi :D :D

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu duruma çok şaşırdım küçük çaplı siteler televizyona reklam veriyorlardı ama Google Inc. neden verdi anlamadım alışık olmadığımız bir durum .

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu reklamı hiç televizyonda görmedim ben.:D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Reklam internete girişi e simgesi ve Google dan ibaret sananlara hitap ediyor. Reklamla insanlarda merak uyandırıp bir gün kurmalarını sağlayacak.

Bu reklamı hiç televizyonda görmedim ben.:D
Buradaki video ATV den çekilmiş. Bende ATV de izledim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;f_8Ucf9y0B4]http://www.youtube.com/watch?v=f_8Ucf9y0B4[/video]

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Chrome logosu aynaya tutun ters çevirin sonra etrafınızda 3 tur atın tekrar bakın "Şeytanın Laneti Üzerinize Olsun" yazıyor. %100 Facebook onaylı.