Google Chrome Pop-Up/Virus Sorunu

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi bayramlar. Android'de Chrome ile yeni sekme açtığımda "admomi ve totaladperformance" adlı sitelere pop-up yapıp yönlendiriyor. Telefonunuz bozuk falan gibi uyarı penceresi açıp titreşim yolluyor. Sadece Wi-fi kullanırken problem var.
Daha önce andoridde hiç bir güvenlik yazılımı kullanmadığım için bu konuda acemiyim. Sorunu nasıl çözerim? LG-G2 Sürüm 4.4.2.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Her sekmede yapiyorsa cihaza virus girmis demektir.

Androidde tek tur virus var koredeki bankalari hacklemek icin yapilan malware haric. O da adware.

Uygulama listenizi gozden gecirin antivirus yazilimiyla taratin telefonunuzu cozum yoksa fabrika ayarlarina donun.

Bir sorum daha olacak bu virus her wifi mobil agiyla vs cikiyor mu yoksa sirf evdeki wifidami bas gosteriyor. Evdeki wifi ile sinirliysa modem virusu bulasmis demektir fabrika ayarlarina cevirmelisiniz modemi.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
her sekmede yapmıyor. Mobil veride karşılaşmadım.
Daha önce başka bir evdeki wifi'ye girdiğimde bu sorunla karşılaşmıştım(modemlerinde virüs olabilir, özensiz kullanırlar biraz), kendi wifi ağımda düzelmişti sorun. Şimdi aynı olaylar sonrası kendi wifimi kullanırken de sorun oluştu. Tarayıcıyı temizledim, şimdilik belki de reklam sayfası açmadığımdandır sorun göremedim. Olursa yanıtı güncellerim.