Google Chrome Pc De Sesli Arama

TheBestChaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alt komşunun bilgisayarına format için gittim net tarayıcısı olarak chrome yüklüydü ingilizce versiyonuydu fakat sesli arama özelliği mevcuttu ne söylesem çat diye çıkartıyodu bu özelliği tr sürümünde kullanabilmiyiz.
cevaplar için teşekkürler

TheBestChaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen budur hocam teşekkür ederim baya da basitmiş o kadar eklenti kullanırım bunu nasıl bulamadım :)

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Çok Teşekkürler Aynen Bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
redfoks verdiğin linkte normal arama sayfası çıkıyor her hangi bir mikrofon yada kullanım yapabileceğim bi şey bulamadım yardımcı olursan sevinirim

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
redfoks verdiğin linkte normal arama sayfası çıkıyor her hangi bir mikrofon yada kullanım yapabileceğim bi şey bulamadım yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşım sanıyorum kendi hesabınla giriş yapıyorsunda o yüzden öyle oluyor.. Kendi Google hesabından çıkış yapıp dener misin??.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
link e tıladım sonra sesli aramayı dene dedim sonra videodakileri yapcaktım ama bende sağ tarafat klavye işareti var ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
link e tıladım sonra sesli aramayı dene dedim sonra videodakileri yapcaktım ama bende sağ tarafat klavye işareti var ne yapmalıyım

merak klavye mi çıkıyor yoksa aramamız kolay mı lütfen biri bir cevap yazsın lütfen ona göre kuracağım...

Şimdiden yanıtlara teşekkür ediyorum