Google Chrome , Kimlik Avı Penceresi Açıyor!

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Esasında ekran görüntüsü eklemek isterdim de benim bilgisayarda değil mevzu. Bilgisayar yeni açıldığında falan kimlik avıyla ilgili sayfa açıyor tek bir pencerede.Tam ekran olmayacak şekilde.
Bu konuda görüş ve önerileriniz nelerdir ? msconfig de toplam 2 tane program aktif başlangıç olarak egui diye birşey ve antivirüs sanırım. Onları kaldırınca da başlat çubuğuna maus getirince kum saati dönüp duruyor. Bunu da notlarımızın arasına iliştirdik.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Esasında ekran görüntüsü eklemek isterdim de benim bilgisayarda değil mevzu. Bilgisayar yeni açıldığında falan kimlik avıyla ilgili sayfa açıyor tek bir pencerede.Tam ekran olmayacak şekilde.
Bu konuda görüş ve önerileriniz nelerdir ? msconfig de toplam 2 tane program aktif başlangıç olarak egui diye birşey ve antivirüs sanırım. Onları kaldırınca da başlat çubuğuna maus getirince kum saati dönüp duruyor. Bunu da notlarımızın arasına iliştirdik.

Indirdiğin bir program veya siteden zararlı dosyalar olabilir. Combofix veya antimalware ile tarama yap.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Indirdiğin bir program veya siteden zararlı dosyalar olabilir. Combofix veya antimalware ile tarama yap.

Adblock falan da kurduk nafile. Tarama yapmak riskli çok önemli bilgiler var en ufak biri kaybolsa ifademizi alırlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynı sıkıntı bende de vardı daha çok divxplanet'e girince oluyordu hatta hemen hemen her zaman, popup pencere engelleyen eklentiyle sorunu çözdüm başka bir çözüm bulamadım ne yazıkki. Eklenti açılan sayfayı engelliyor, ayarlarından bildirimleride kapatıyorum hiç görmüyorum açıldığını yada engellendiğini.

https://chrome.google.com/webstore/detail/poper-blocker/bkkbcggnhapdmkeljlodobbkopceiche

Bizde hiç chrome kullanılmamasına rağmen kendi kendine açılıyor.. Bunu deneyeyim ben , adblock kurmuştum da bu farklı herhalde .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
adblock reklam engelliyor bu popup pencerelerini, aslında adblockta da popup engellemesi var ama bi halta yaramıyor en azından bu kimlik avı için işe yaramıyor.