Google Chrome ile hotfile benzeri sitelerden sınırsız download

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar...
Bir kaç ay önce keşfettiğim birşey. Yasaklı sitelere girmek için kurduğum chrome eklentisi hotfile gibi sitelerden dosya indirirken modem açıp kapatmak yada yarım saat beklemek yerine tek tık ile tahminimce ip veya dns adresimiz değişiyor ve bekleme yapmadan indirebiliyoruz.

Eklenti adresi: https://chrome.google.com/webstore/detail/stealthy/ieaebnkibonmpbhdaanjkmedikadnoje

Eklentiyi kurduktan sonra sağ tarafta kırmızı ikon belirir. O ikona her tıkladığımızda ya ip yada dns adresimiz değişiyor. Baktınız siteye girmiyor veya sayfa görüntülenemiyor hatası aldınız, yeniden tıklayıp sayfayı yenileyiniz. Yasaklı sitelere de girebilirsiniz.
Not: İkonun rengi kırmızı ise giremezsiniz, tıklayıp yeşil yapmalısınız.

Geceden kalmayım bu konuyu da niye açtım bilmiyorum ama bir yerden başlamak lazım galiba. Neyse gidip uyusam iyi olur. Aklım iyice karıştı müzik dinleyeyim diyorum bir bakıyorum system32 de bir dosyayı not defteri ile açmış saçmalıklar yapıyorum...
Alıntı değildir. İyi forumlar.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar...
Bir kaç ay önce keşfettiğim birşey. Yasaklı sitelere girmek için kurduğum chrome eklentisi hotfile gibi sitelerden dosya indirirken modem açıp kapatmak yada yarım saat beklemek yerine tek tık ile tahminimce ip veya dns adresimiz değişiyor ve bekleme yapmadan indirebiliyoruz.

Eklenti adresi: https://chrome.google.com/webstore/detail/stealthy/ieaebnkibonmpbhdaanjkmedikadnoje

Eklentiyi kurduktan sonra sağ tarafta kırmızı ikon belirir. O ikona her tıkladığımızda ya ip yada dns adresimiz değişiyor. Baktınız siteye girmiyor veya sayfa görüntülenemiyor hatası aldınız, yeniden tıklayıp sayfayı yenileyiniz. Yasaklı sitelere de girebilirsiniz.
Not: İkonun rengi kırmızı ise giremezsiniz, tıklayıp yeşil yapmalısınız.

Geceden kalmayım bu konuyu da niye açtım bilmiyorum ama bir yerden başlamak lazım galiba. Neyse gidip uyusam iyi olur. Aklım iyice karıştı müzik dinleyeyim diyorum bir bakıyorum system32 de bir dosyayı not defteri ile açmış saçmalıklar yapıyorum...
Alıntı değildir. İyi forumlar.
Güzelmiş. Hotfile adamı verem ediyor. Kpss videoları indiriyordum yarıda kaldı tövbe ettim.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
stealthy bilinen bir program,proxy üzerinden bağlantı sağlıyor

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
iyi düşünülmüş ama çol ağır işliyor...

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
ağır çalıştığından dolayı tercih edilemez. modemi kapatıp açmak daha kolay ve full hızda download.

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bazen çok hızlı olabiliyor.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
jdownloader ile indirin o daha iyi