Google Chrome Eklentiler

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Xmarks Bookmark Sync adlı eklentiyi tavsiye ederim. Özellikle 2 bilgisayar kullananların çok işine yarar... Ev bilgisayarı ile iş yerinde ki bilgisayarı birbirine senkronize edebiliyorsunuz.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Xmarks Bookmark Sync adlı eklentiyi tavsiye ederim. Özellikle 2 bilgisayar kullananların çok işine yarar... Ev bilgisayarı ile iş yerinde ki bilgisayarı birbirine senkronize edebiliyorsunuz.

Hemen denedim.Sadece Chrome için kullanacaksanız gerek yok.Zira Google kendi Chrome 'u için zaten böyle bir özelliği yapmış durumda.Google Docs 'da yer imleriniz zaten sol menüden ulaşabiliyorsunuz.Tabi ilk önce sekronize etmelisiniz.Ben bundan farkı olabilir diye inceledim.
xmarks, diğer browserların da yer imlerini alıyor.Bir de ayrı pencerede açma gibi özellikler var.Yine de teşekkürler...

burakgz61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha önce chrome kullanıyordum.Fakat eklentilerinden biri lazım olduğu zaman firefoxu kullanıyordum.Özelliklede imacrosu çok kullanırdım.O da chrome için var.Firefoxu silsem mi acaba :D

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hemen denedim.Sadece Chrome için kullanacaksanız gerek yok.Zira Google kendi Chrome 'u için zaten böyle bir özelliği yapmış durumda.Google Docs 'da yer imleriniz zaten sol menüden ulaşabiliyorsunuz.Tabi ilk önce sekronize etmelisiniz.Ben bundan farkı olabilir diye inceledim.
xmarks, diğer browserların da yer imlerini alıyor.Bir de ayrı pencerede açma gibi özellikler var.Yine de teşekkürler...

Nasıl kullanıcaz ya ben sadece firefoxun weave eklentisi için firefox kullanıyorum nerdeyse, bu olayı nasıl yapıcaz bi anlatırmısınız ? uygulamada kurulmuyor zaten versiyon uyumlu değil falan diyor

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@tolgay007, xmarks'ı ff 'de mi kullanmaya çalışıyorusunuz? tam anlayamadım?

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@tolgay007, xmarks'ı ff 'de mi kullanmaya çalışıyorusunuz? tam anlayamadım?

Yok,chrome du ama tamamdır hallettim chrome 4 beta yükledim zaten kendinde varmış o özellik o sync olayı bende direk chrome a geçtim artık :thumbup:

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6

şifreleri de senkronize ediyor... senin dediğin de var tabii google docs a gönderiyor yer imlerini.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaşlar kullanıpta memnun kaldığınız eklentileri önerirmisiniz.? Tabii o eklentinin ne işe yaradığınıda açıklarsanız daha çok memnun oluruz...Ben mesela Aviary yi öneririm web sayfasının ekran görüntüsünü alıp anında düzenliyorsun ve resmin url sini alıyorsun....

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Twitter kullananlar için, Chromed Bird öneririm kesinlikle.

Zaten hemen hemen birçok Google ürününün uygulaması mevcut basit bir arama ile bulunuyor. Facebook vb sitelerdeki fotografları slayt olarak görüntülemek isteyenler olabilir tek tek tıklayıp bakmaktansa ;) (benim gibi kalpazanların işine çok yarar bu) Slideshow adlı eklentiyi öneririm.