Google Chrome Dosya İndirme Sorunu

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,

Tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum. Çeşitli mail sitelerinden arkadaşlarımın attığı " .jpg " formatındaki resimleri daha önceden " bilgisayarıma kaydet " dediğim zaman direk olarak kaydetmek istediğim yeri soruyor, seçtikten sonrada jpg formatında kaydediyordu.

Bugün yine maillerimden birinde olan resmi bilgisayarıma kaydetmek için " bilgisayarıma kaydet " tıkladım ve kaydetme ekranı yerine birden bire word belgesi açılmaya başladı. Ardından word belgesinde saçma sapan bir hata aldım ve resmi indiremiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar :blush:

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Farklı kaydet yerine birlikte aç demiş olmayasın ?

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı kaydet yerine birlikte aç demiş olmayasın ?

Hayır zaten kullandığım mail sitesinde dosyanın yanında direk " bilgisayarıma indir " diye bir buton var. Yani sağ tıklayıp " birlikte aç " tıklamam falan gibi bir durum söz konusu değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben chrome dan indiriyorum ama indirirken explorer simgesi çıkıyor aşağıda inince basıyorum explorer la tekrar kaydet diyor ne yapmam lzm yardım edermisiniz!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google chrome yi indirip birkere daha kurun sorununuz inşallah böyle düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede yükleniyor bittikten sonra virüs taraması başarısız oldu yazıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben dosyayı indiriyorum ardından tarayıcı üzerinde dosyanın yüklendiğini gösteren simge çıkınca tıklıyorum ve anında karşıma hata çıkıyor. :crying:

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
nereye kaydedilsinin altında bir yer var formatını filan soruyor belki orda bir oynama yapmışsındır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kurban oluyum benim derdime bi çare bulun ne mozilla ne chrome indiremiyorum indiryorum 3 saat bekliyorum kurmuyor bi mozilla için pc yi kıracam acil yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı seninki gibi oluyor bilgisayarımda minecraft var ama java eski olduğundan açılmıyor internettende inmiyor ama sadece küçük boyutlu dosyalarda oluyor mesela 800kb
aynen kardeşim bendede aynısı var minecraft var ve javayı indirmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mellow:Ya beyler benm PC bi dosyayı indirirken ilk 2 3 saniye normal ama sonra hızı 0b/sn oluyo onun çözümü nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Chrome ayarlara girin. Oradan gelişmiş ayarlara tıklayın. Aşağıda İndirmeden önce nereye kaydedeceğimi her zaman sor butonundaki onayı kaldırın İndirme hatası vermeyecektir.