Google Chrome Cerez sorunu

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tesekkürler..Malesef olumsuz sorun aynen devam ediyor aslinda pek umursancak birsey degil ama ne bileyim kafaya taktim iste Firefoxta yok Safaride yok Operada yok sadece chrome de..

Cloud27 gereksiz yorum yapma lütfen bir cözümün varsa hataya karsi ona yorum yap Lütfen Mozilla kullaniyorum zaten..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tesekkürler..Malesef olumsuz sorun aynen devam ediyor aslinda pek umursancak birsey degil ama ne bileyim kafaya taktim iste Firefoxta yok Safaride yok Operada yok sadece chrome de..

Cloud27 gereksiz yorum yapma lütfen bir cözümün varsa hataya karsi ona yorum yap Lütfen Mozilla kullaniyorum zaten..

sorunu biraz daha açıklarsanız belki çözüm bulabiliriz.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ben gereksiz yere yorum yapmıyorum bilgisayar bölümünde okuyorum sana yardım etmek istemistim ama sen nasıl anladıysan artık :( :@

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sorun su youtubeye giris yapiyorum Türkcesini getiremiyorum kusura bakmayin kayit profilime yani sonra iki video izliyorum ve cikis yapiyorum profilimden geri butonuyla ve bu hatayla karsilasiyorum cookileri autofilleri herseyi siliyorum ama sorun aynen devam ediyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Açıkcası sorununuzu tam olarak anlayamadım ilk başta cookies sebebi ile sizi sayfadan atıyor sanmıştım ama farklı bir şey var sanırım

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tesekkür ederim ilgilendiginiz icin..Tarayıcınızın çerez işlevselliğinin kapalı olduğunu bildiren bir ileti görüyorsanız, tarayıcınızın çerezleri muhtemelen etkin değildir. Sorun bu aynen asagidaki cözümleri yapiyorum ama yok yine aynen devam ediyor sorunum...

Asagiya Resmini ekledim Cookie fonksiyonlari aktif degil diye hata ve sürekli oluyor..

ds.jpg
[/URL][/IMG]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kullandığınız bir eklenti yapıyor olabilirmi?Gizli pencerede açmayı denedinizmi?

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gizli sekme olayini denemedim acikcasi onuda bilmiyorum nasil yapcam yani gizli olarak :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kırmızı ile işaretlediğim yerde herhangi bir tık varsa kaldırın ve en üstteki seçenek işaretli olsun

Birde aklıma gelmişken Chrome hangi sürümünü kullanıyorsunuz ??

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İngiliz anahtarında yeni gizli pencereye basıp açabilirsiniz.Gizli pencerelerde çerezler her zaman sıfırlanır.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
REDFOKS son sürümü kullaniyorum.Isaretli olan yer orasi zaten kurulumdada orasi...

dgncn Buldum gizli pencereyi ondada ayni sorun var...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
tercihler-gelişmiş seçenekler-içerik ayarları-çerezler

bölümüne girip sadece en üstte yer alan "yerel verilerin alınmasına izin ver (önerilen)" in seçili olduğunu kontrol eder misin?

--- Mesaj Güncellendi ---

kırmızı ile işaretlediğim yerde herhangi bir tık varsa kaldırın ve en üstteki seçenek işaretli olsun

Birde aklıma gelmişken Chrome hangi sürümünü kullanıyorsunuz ??

Sen bu mesajı atmadan ben sayfayı açmıştım :) O yüzden üstteki mesajı attım.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tercihler-gelişmiş seçenekler-içerik ayarları-çerezler

bölümüne girip sadece en üstte yer alan "yerel verilerin alınmasına izin ver (önerilen)" in seçili olduğunu kontrol eder misin?

Aynen sizin dediginiz gibi kontrol ettim resminide asagida yayinliyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar, aynısı benim başıma geldi ne yaptıysam olmadı, cookiler, pop up lar, ayarlar bilmem ne,, yok,, olmadı, chrome kaldırıp yeniden yükledim o da olmadı, firefox yükledim o da olmadı, kaldırdım, laptopta tarayıcı kalmadı neredeyse, sonra tekrar chrome yükledim, gine yok,, en son dedim ki,, haaaa bunda virüs var,, veee, evet, avira yükledim taradım , ortaya çıktı .. deneyin görün.