Google Chrome Beta 5.0.375.53

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662

- Google Chrome 5.0.375.53 has been released to the Beta channel for Linux, Mac and Windows.

- This release contains some minor crash and stability fixes, in addition, we have also temporarily put our internal version of Flash Player back behind a flag. We plan on re-enabling our internal version of Flash Player by default on the beta channel in the near future.

(Üstteki Maddenin Google Translate İle Çevirisi:Bu sürümde ek olarak bazı küçük çökme ve kararlılık düzeltmeleri içerir, biz de geçici olarak geri bayrak arkasında Flash Player'ın iç sürümünü koyduk. Biz yeniden yakın gelecekte beta kanal varsayılan olarak Flash Player bizim iç sürümü sağlayan planlıyorum. )

- We have also fixed a regression so that we no longer remember incognito zoom changes

Google Chrome Beta 5.0.375.53

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Dün gece açmadım, nasılsa SwateR açar diye.:D Öyle kuru kuru olmaz test istiyoruz.:)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Valla elimden bu kadar geliyor.Sende birazcık help me! :helpsmilie: :lol:

Test işine gelince kotalı olmasam inan bütün chrome sürümlerini indirip hepsini birbirleriyle yarıştırırdım.Ama kota olunca bir *** yapılmıyor.

Eylülde kurtulucam zatenkotadanda, sözleşmeden de, ttnet'tende !! :mrgreen:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa arkadaşlar bu Chrome devamlı güncellenecek... Şöyle yapsak Chrome dev beta stabil üçünüde aynı konuda birleştirsek chrome her güncellendiğinde konuyu açan arkadaş konuyu güncellese nasıl olur???... Yoksa bu Chrome un güncellemeleri haftada bi kaç defa oluyor.. Üstelik konu kirliliğide olmaz...
NE DERSİNİZZZ???...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bencede güzel olur.Aynı şeyi bende düşünüyordum.Bir başlık açılıp o başlıktan güncellemeler yayınlansın :thumbup1:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben daha önce bunu teklif etmiş ve uygulamıştım ancak Militarist arkadaş google'da sürüm sürüm indekslendiğimizi bahane edip, her sürüme yeni konu açarak bu uygulamayı bozmuştu. Rise arkadaşın açtığı Opera konusu için de bu teklifi yapmış ve başlığın Opera Alpha-Beta Sürümler olarak değişmesinin hem düzen açısından, hem de kullanım kolaylığı açısından uygun olacağını söylemiştim. Sadece o konu bozulmadı.

Chrome ve Firefox için konularımız mevcut arkadaşlar, ortak görüş bu yöndeyse bundan sonra tek konuda devam edelim.:) Konular burada:

Mozilla Firefox Alpha-Beta-RC Sürümler

Google Chrome Dev-Beta-RC Sürümler

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Böyle olmalı aslında ama bunu millete nasıl anlatacağız... Birisi gelir konu açarsa ne olavcak???...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Zannetmiyorum.Blackout ve benden başka Chrome konusu açan yok ki...