Google Chrome bazı siteler açılmıyor veya bozuk açılıyor.

Furkang7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar kardeşlerim herkese merhaba. Tarayıcılarda bazı siteler açılırken, bazı web siteleri açılmıyor veya bozuk açılıyor. Tabii ondan önce de uyarı veriyor bağlantınız gizli değil diye.
Java ile ilgili bir problem mi? başka bir problem mi yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    53.3 KB · Görüntüleme: 1,439

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Arkadaşlar kardeşlerim herkese merhaba. Tarayıcılarda bazı siteler açılırken, bazı web siteleri açılmıyor veya bozuk açılıyor. Tabii ondan önce de uyarı veriyor bağlantınız gizli değil diye.
Java ile ilgili bir problem mi? başka bir problem mi yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.
fake site açmışlar ve sen onu açmaya çalışıyor olbalirmisin

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Öncelikle tarih ve saat ayarlarını kontrol et.
Halka açık bir WiFi kullanıyorsan da bu tür sorunlarla karşılaşabilirsin.
Anti-Virüs programı kullanıyorsan ayarlarını gözden geçirmende fayda var.
Tarayıcı önbelleğinide temizleyebilirsin.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
google kullanmıyorum ama ayarlar >güvenlik filan varsa gir güvenliği kapat

Furkang7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Kardeşim bende öyle düşünmüştüm ama ekşi sözlük habertürk gibi mecralarda da aynı uyarıyı alıyorum ve site çökük açılıyor.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Kardeşim bende öyle düşünmüştüm ama ekşi sözlük habertürk gibi mecralarda da aynı uyarıyı alıyorum ve site çökük açılıyor.
google yerine başka tarayıcıyla aç onda açılıyorsa google'da sıkıntı var demektir

Furkang7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Maalesef, Opera'da da aynı neticeyi alıyorum. Eba hesabıma giricem oradaki güvenlik kodunu göremiyorum. Acilen çözmem lazım.

Furkang7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Antivirüs uygulama yok. Wifi'de de sorun yok tarih ve saattede.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
proxy kullanıyorsan kapat
Adobe Flash Playerı güncelle
google' sil tekrar yükle
antivürüsü kapat
pc'ye ekleme çıkarma yaptıysan önceki haline getir

Asmodian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende de aynı sorun var bilindik siteler trendyol,n11 vs. açılmıyor. bazen de "bağlantınız güvenli değil" hatası veriyor. o hatayı verince thisisunsafe yazmak gerekiyormuş düzelir gibi oluyor sonra yine açılmıyor site.

ne yaptıysam düzelmedi. opera da aynı altyapıyı kullandığı için onda da öyle. firefox düzgün çalışıyor.