Google Beni Niye Dışladın?

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben yaklaşık 10 gündür siteyi başka bir hosta transfer etmek için uğraşıyordum.Epey uğraştıktan sonra sonunda hostuda-domainide transfer ettik.Haliyle 10 gün boyunca ziyaretçi alamadık.Geçen google a girip kelimeleri kontrol edeyim dedim.''uzay'' kelimesinde 15-20 arasında gidip geliyodu site fakat şimdi ilk 100 arasında yok.Site adı www.com olmadan yazıldığında haliyle ilk sırada çıkıyordu fakat şimdi o bile 4.sıralara gerilemiş.

Site tekrar yayına gireli 2-3 gün oldu fakat hala ziyaretçilerden ses seda yok.Google da hala sıralamayı değiştirmedi.

Normal midir bu? Sadece oturup beklemem mi gerek?

ysx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sabır her hayırın başıdır...

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tabikide normaldir google haftada bi indexleme yapar o zaman ziyaretçi sayıosına göre sıralar siteleri sen kapalı tutmuşsun haliyle düşmen nrmal birde hala ziyaretçi yok diyorsun haliyle durum bu işte..

kobenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu durum normal evet. Siz Google Webmaster Araçları'nı kullanmıyorsanız eğer kullanın, içeriğinizi Google'a gönderin, site haritası gönderin v.b... Zamanla siteniz hakettiği yeri tekrar alacaktır.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Host değiştirdiğinden öyle. IP ler değişince google algoritması değişiyor.

kobenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Düzenli olarak özgün (kopyala yapıştır olmayan) içerikler girin ve bekleyin. Kaliteli (yüksek PR'lı) sitelerden de baclink almaya çalışım. Zamanla herşey hakettiği yere gelecektir.

CeFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam mutlaka webmaster tools dan kontrol et

google bot crawl edebiliyor mu