Google Bağlanma Hatası ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metas53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sorunum Pc'ye format attıktan sonra oldu.Bazen google ile alakalı hiç bir yere giremiyorum ssl hatası alıyorum ama face,Twitter gibi sitelere erişim sağlıyabiliyorum.Ve bugünde youtube'de videolar aşırı takılma oluyor yüklenmiyor net hızımı kontrol ettim gayet hızlı sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir?Tekrar format atayımmı?
Cevaplarınızı bekliyorum...

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet kardeşim o ne yazık ki ülke genelinde yaşanan bir sıkıntı. Sorunu son 1 ayda yaşayan çok kullanıcı mevcut. Bende bugün youtube videoları hiç izleyemedim desem yeridir.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben de format zamanı geldi diye düşünüyordum. Firefox belli bir kullanımdan sonra bu tür tepkiler veriyordu.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Firefox kafayı yeyince PC'ye format mı atıyorsun usta? :D

Kısa yazayım derken öyle anlaşılacak şekilde yazmışım :D

Belirli aralıklarla format atarım. Bu da genelde Firefox'un sapıttığı dönemlere denk gelir :D

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Peki Ülke genelinde neden böyle bir problem var? İnternette gezinti çok yavaşladı hız yüksek sayfa açılması minimum bu nasıl bir iştir anlamadım :D Bide şunuda söyliyeyim ben pc'nin proxy falan ayarlarını baya bi kurcaladım nedir nedeğildir diye bozmuş olmayayım :D

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi soru twittera girmek için millet googleun herkese açtığı public dnsyi olağanınüstünde kullanımdan kaynaklı ve youtubeda googleun sunucusuna bağlı olmasından kaynaklı olabilirmi :D sorum anlaşılmıştır umarım :D

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de bağlantı hatası var google ürünlerinde yaklaşık bir aydır

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Noluyo dostum :D Bi zevkimiz var onunda içine ettiler.İnşallah düzelir bende Win 8.1 format atayım dedim bakam nasılmış :D

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1080plik video açtım normalde 150 snlik fragman 4 dkda dolar bende izlerim bugün açtım 20dk yemek yedim geldim 10 snlik kısmı dolmuş :S :S

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cevabımı aldım sayılır.Ülke genelinde olan bir sorunmuş.İlginiz için teşekkürler.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beninde ayni sorun chorme da illa iki kere aratcam bi seyi. (:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende de videolar zor açılıyor.. Ve olağanüstü bi yavaşlık söz konusu. Ayrıca Google un ana sayfa da bi arama yapayım diyorum resmen hayattan soğuyorum..Yaşasın Bing ve Yandex.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yav arkadaş şimdide facebook gitti döne döne bi hal oldu yüklenmiyor sayfa arkadaş internetten soğudum.

Emrenail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Youtube şuan itibariyle açılmıyor arkadaşlar bilginize umarım en kısa sürede düzeltilir bu sorun.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar http yerine https kullanın giriyor öyle.Galiba google sunucularıtla alakalı bir sorun yandexe geçmenizi tavsiye ederim.

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar youtube a girmek için şu çözümü uygulayabilirsiniz;
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasöründe bulunan hosts dosyasını metin belgesi şeklinde açıp içindeki herşeyi sildikten sonra kapatın (kapatırken değişiklikleri kaydedin) sonra siteye girmeyi deneyin eğer tekrar olmazsa gizli dosyaları göster ddiyerek aynı şeyi diğer hosts dosyalarında da deneyin sorunu böyle çözülebilir. Ben aynı şeyi denedim sorun düzeldi.

Bu arada hosts dosyalarındaki değişiklikleri kaydedemiyorsanız dosyaları tek tek masaüstüne atıp orada değiştirdikten sonra aynı dosya konumuna atın