ScorFy
Doçent
Merhaba Poco X3 Pro cihazımda Google asistan kullanmak istediğimde sürekli lütfen bir saniye şeklinde geri cevap geliyor ne kadar beklesem de işlem yapmıyor. Konu ile ilgili fikir ve görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.?
Verilerini temizleyip durdurmaya zorla yapın bi düzelebilir.Merhaba Poco X3 Pro cihazımda Google asistan kullanmak istediğimde sürekli lütfen bir saniye şeklinde geri cevap geliyor ne kadar beklesem de işlem yapmıyor. Konu ile ilgili fikir ve görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.?Ekli dosyayı görüntüle 161715
Uygulama verisi yok ve durdurmaya zorla seçeneği kapalı durum benimde aklıma gelmişti maalesef çözemiyor.?Verilerini temizleyip durdurmaya zorla yapın bi düzelebilir.
Silip tekrar yükleyinUygulama verisi yok ve durdurmaya zorla seçeneği kapalı durum benimde aklıma gelmişti maalesef çözemiyor.?
Maalesef buda işe yaramıyor.Silip tekrar yükleyin
Bide beklemeyi dene. Google ilr alakalı tüm progları durmaya zorla yap yadaMaalesef buda işe yaramıyor.Ekli dosyayı görüntüle 161716
Bu sorunu birkaç gün öncede yaşadım belirli aralıklarla olmaya başladı bu aralıklar artınca çözmeye çalışmak istedim. Bunları da denedim ancak oladı.Bide beklemeyi dene. Google ilr alakalı tüm progları durmaya zorla yap yada
allah allah ya. Noluyo olm programaBu sorunu birkaç gün öncede yaşadım belirli aralıklarla olmaya başladı bu aralıklar artınca çözmeye çalışmak istedim. Bunları da denedim ancak oladı.
Bazılarında olmasa da özelikle telefon araması yaparken çok oluyor her 10 aramadan 9 u bu şekilde. İnternet ile olduğunu düşündüm hem 100 mgps olan wifi den hemde 40 mgps olan mobil veriden denedim olmuyor.allah allah ya. Noluyo olm programa