Google AdSense Hesap Kapatıldı

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hesabım kapatıldı ama hiç bir hile yapmadım şimdi ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum. 100 $ erişene kadar hiç bir uyarı almadım . bu ay paranın hesabıma yatması gerekiyordu. Burda bir hile seziyorum
-------------------------

Sayın Kullanıcımız,

Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.

Google'ın reklamcılık sisteminin ve özellikle reklamveren-yayıncı ilişkisinin etkinliğini korumaya devam etmek için atmamız gereken bu tür adımları anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Bunun sizin açınızdan bir takım sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız. Gösterdiğiniz anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Yaptığımız işlemler, bu karara nasıl itiraz edebileceğiniz veya genel olarak geçersiz etkinliklerle ilgili sorularınız veya kaygılarınız varsa http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adsense ye alternatif reklam firmaları kullansanız iyi olurdu, son zamanlarda böyle yapıyor. geçmiş olsun...

malesef geri almanın bir yolu yok

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Google bu yapar böyle çakallıklar.

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hesabım kapatıldı ama hiç bir hile yapmadım şimdi ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum. 100 $ erişene kadar hiç bir uyarı almadım . bu ay paranın hesabıma yatması gerekiyordu. Burda bir hile seziyorum
-------------------------

Sayın Kullanıcımız,

Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.

Google'ın reklamcılık sisteminin ve özellikle reklamveren-yayıncı ilişkisinin etkinliğini korumaya devam etmek için atmamız gereken bu tür adımları anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Bunun sizin açınızdan bir takım sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız. Gösterdiğiniz anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Yaptığımız işlemler, bu karara nasıl itiraz edebileceğiniz veya genel olarak geçersiz etkinliklerle ilgili sorularınız veya kaygılarınız varsa http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Ayın 13'ün de de ben banlandım. Hiç bir neden değişiklik veya aksi bir durum yokken.. İtiraz hakkını kullandım ama açmıyorlar geri.

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
itiraz falan hikaye otomatik cevap geliyor ben itiraz ettim 1 dk sonra cevap geldi

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Arkadaşlar AdSense ye rakip türkiyede bile ciddi altarnatifler var.
Nedeni:
Googlenın reklam politikaları ucu açık ve net değil. Mesela Site kenarlarına kayan reklam koymak yasak denir ama bazı sitelerde sabit bazı sitelerde kayan Google reklamları vardır. Hit Yüksekse Google bunları görmezden gelir. Ama uzun zaman hit yönünden ciddi bir varlık gösteremiyorsanız yada başka bir ucu açık maddeye dayanarak sizi BANlar.
Yüksek yazılım harikası AdSense mesela hiç bir zaman rakip sitelerin ve ya kötü niyetli kişilerin gereksiz tıklamalarına karşı önlem almaz bu yüzden bile seni sorumlu tutar ve BANlar.
Sende büyük ihtimalle bu yüzden ban yemişsin dir.

mozant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

benim de Adwords hesabım bloke oldu ve Google'a 5 defa mail attım. Hepsinde aynı standart cevabı aldım:

>>
Merhaba, E-postanız için teşekkür ederiz.

Hesabınızı incelememizin ardından, Google AdWords hesaplarınızın Şartlar ve
Koşullarımıza uymadığını fark ettik. Bu nedenle, hesabınız ve varsa oluşturduğunuz ilgili tüm hesaplar askıya alınmıştır.

Hatırlayacağınız gibi, AdWords'e kaydolurken kabul ettiğiniz Şartlar ve
Koşullar'da, gerekli görülmesi halinde Google'ın herhangi bir reklamı
inceleme ve herhangi bir reklamın yayınını durdurma hakkının saklı olduğu
belirtilmektedir. Bu Şartlar ve Koşullar'ı şu adresten inceleyebilirsiniz:
https://adwords.google.com.tr/select/tsandcsfinder.

SONRAKİ ADIMLAR
.....
.....
<<

Hatta sinirlendim ve şöyle bir mail attım:

>>
merhaba,
üçüncü defa aynı standart cevabı yolluyorsunuz. Bu da yazdığım yazıyı
okumadığınız anlamına mı geliyor? İlk kampanyalarımda hata yapmış
olabilirim. Hepsini sildim zaten. Bundan sonra dikkatli olacağımı ve Google
AdWords Şartlar ve Koşullara uyacağımı beyan ediyorum. Ve size soruyorum,
başka ne yapabilirim? Lütfen yine aynı cevabı kopyala yapıştır yapıp
göndermeyin. Hesabınız bir daha açılmamak üzere kapandı, biz Google Adwords
olarak hiç hata kabul etmeyiz, bir kez dahi kural ihlali yaparsanız sizi
sonsuza dek aforoz ederiz deyin, ben sizi bir daha rahatsız etmeyeyim. İyi çalışmalar...
<<

Bu sefer cevap şöyle geldi:

>>
Merhaba Mustafa Bey,

Hesabınızı (541-229-…) incelememizin ardından, Google AdWords hesaplarınızın Şartlar ve Koşullarımıza uymadığını fark ettik. Bu nedenle, hesabınız ve varsa oluşturduğunuz ilgili tüm hesaplar askıya alınmıştır.
...
...
<<

Yani yine aynı cevap, aynı içerik. Gerçekten bir kez askıya alındıktan sonra Adwords hesabını tekrar aktif etmenin bir yolu yok mu? Ne yapmam gerekiyor? Neden bu kadar agresif davranıyorlar? Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan varsa lütfen yazsın. Ilk Adwords reklamlarım dikkatsizce hazırlanmıştı, ama onları sildim ve tekrardan bu sefer kurallara uyarak dikkatli bir şekilde reklam vermek istiyorum. Ne yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google adsense ye işte türkiyeden rakip geliyor
tütk ticaret birliği denen sitenin sahipleri ataga geçmiş

mostar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu adsense'ten bende muzdaribim. Artık ardına düşmemeyi öğrendim. Birde ömür boyu banlıyorlarmış..

Adsense'ten çok daha karlı gelirortakları, adtirplex, reklamaction gibi siteler var. Onlarla çalışmaya başladım. Aylardır düzenli ödeme alıyorum. Karşımda benimle insan gibi konuşan bir muhatap var. Bence banlandıysanız hiç uğraşmayın. Zaten geri düzelenide duymadım şuana kadar.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Hocam bu adsense'ten bende muzdaribim. Artık ardına düşmemeyi öğrendim. Birde ömür boyu banlıyorlarmış..

Adsense'ten çok daha karlı gelirortakları, adtirplex, reklamaction gibi siteler var. Onlarla çalışmaya başladım. Aylardır düzenli ödeme alıyorum. Karşımda benimle insan gibi konuşan bir muhatap var. Bence banlandıysanız hiç uğraşmayın. Zaten geri düzelenide duymadım şuana kadar.

Bende yasaklandım ama hesabımı açtırdım.

Coulers79

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Satış üzerine olmayan, gösterim veya tıklama ile bloğumuzdan kazanabileceğimiz Adsense harici bir alternatif var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar itiraz mailini ingilizce ya da turkçe olarak göndermemiz farkediyor mu?