8 Haziran 2010 #1 E Efsanem Öğrenci Katılım 16 Eylül 2009 Mesajlar 19 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 başlıkta dediğim gibi bana google adsense almada yardımcı olacak arkadaş varmı 2 aydır almadım
8 Haziran 2010 #2 keyloger Rektör Katılım 4 Ocak 2008 Mesajlar 13,268 Reaksiyon puanı 237 Puanları 243 Bu konuda sana yardımcı olamazlar, bi arkadaş sabahtan para karşılığı böyle birşey teklif ediyordu ama baştan uyarayım burada öyle şeyler yasak...
Bu konuda sana yardımcı olamazlar, bi arkadaş sabahtan para karşılığı böyle birşey teklif ediyordu ama baştan uyarayım burada öyle şeyler yasak...
11 Haziran 2010 Konuyu başlatan #3 E Efsanem Öğrenci Katılım 16 Eylül 2009 Mesajlar 19 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 kendim halletim
31 Temmuz 2010 #4 CeFurkan Öğrenci Katılım 3 Ekim 2009 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Efsanem dedi ki: kendim halletim Genişletmek için tıkla ... siz almissiniz fakat yeni alacaklar icin öncelikle siteyi uygun hale getirip sonradan basvurmaniz yok iyi olur mutlaka google analytics ve web master tools a kay dettirin siteniz mutlaka indexlensin ve biraz da trafiginiz olsun
Efsanem dedi ki: kendim halletim Genişletmek için tıkla ... siz almissiniz fakat yeni alacaklar icin öncelikle siteyi uygun hale getirip sonradan basvurmaniz yok iyi olur mutlaka google analytics ve web master tools a kay dettirin siteniz mutlaka indexlensin ve biraz da trafiginiz olsun