Hayır TC kimlik numarası isterse vermek zorunda mıyım onu soruyorumBazıları telefona gelen SMS'teki kodu alıyor sadece.
sanırsam o sizin ürünü alan doğru kişi olduğnuzu teyit etmek için ama son zamanlarda tc ile uğraşmıyolar telefona 6 haneli kod gönderiyolar kod bu diyosunuz alıyosunuz aslında iyide birşey bence tc falan almaları ürün kaybolduğu yada yanlış biyere gitti zaman işi kolaylaştırıyoMerhaba gönderimi getiren kuryeye TC kimlik numarası vermek zorunda mıyım?
Tc kimliğimi öğrenmelerini istemiyorumsanırsam o sizin ürünü alan doğru kişi olduğnuzu teyit etmek için ama son zamanlarda tc ile uğraşmıyolar telefona 6 haneli kod gönderiyolar kod bu diyosunuz alıyosunuz aslında iyide birşey bence tc falan almaları ürün kaybolduğu yada yanlış biyere gitti zaman işi kolaylaştırıyo
AnladımHer firma istemiyor bazıları kod ile yapıyor bazıları koda bile gerek duymuyor
Nedenki zaten alışverış yaparken bütün kredi kartı bilgilerinizi isim soyisim ev adresi mail hepsini veriyosunuz tc bu kadar sorun olmamalıTc kimliğimi öğrenmelerini istemiyorum
Hayır ben kurye den korkuyorumNedenki zaten alışverış yaparken bütün kredi kartı bilgilerinizi isim soyisim ev adresi mail hepsini veriyosunuz tc bu kadar sorun olmamalı
evet bazı firmalar hiçbirşey sormuyo yanlış hatırlamıyorsam mng korga ve sürat kargo tc kimlik numarası sormuyoBize kargo gelince hiç birşey demiyorlar direk veriyorlar babama geliyor ben alıyorum neyi oluyorsun falan hiç birşey direk veriyolar