Gom playerde sorun yaşıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merhaba
Ben uzun sayılabilecek bir zamandır Gom player kullanıyorum ve bir iki gün öncesine kadar bir sorunla karşılaşmadım ancak yaklaşık iki gündür benim müzik kliplerimin yüklü olduğu playlisti açmıyor klipler dosyasındaki geneli flv formatlı olan kliplerin bir çoğunu açmıyor bu güne kadar açıyordu neden böyle oldu anlamadım.Playlisti veya müzik klibini açmak istediğimde Gom player bir sorunla karşılaştı diyor ve açmıyor.Belki bendeki eski sürümüdür diye sürümüde yeniledim programı kaldırıp tekrardan kurdum ama nafile olmuyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse sevinirim birde gom player yerine kullanabileceğim nerdeyse tüm video formatlarını açabilecek arayüzü basit bir player programı bana ne önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler....

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Sorun kodeklerden kaynaklanıyor olabilir.Ama öyle olsa codec not found falan der herhalde. :D

Buradan paketi yükledikten sonra açmayı dener misiniz?Olmuyorsa vlc player,kmplayer pot player kullanılabilir.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hemen deneyeyim bi...

--- Mesaj Güncellendi ---

Sorun kodeklerden kaynaklanıyor olabilir.Ama öyle olsa codec not found falan der herhalde. :D

Buradan paketi yükledikten sonra açmayı dener misiniz?Olmuyorsa vlc player,kmplayer pot player kullanılabilir.

sorun kodek kaynaklıymış artık nasıl olmuşsa kodek paketi devreden çıkmış halbuki yüklüydü pc de çok teşekkürler....