Göller köyü İlköğretim Okuluna Yardım..

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bir çoğumuzun evinde kullanmadığı, atıl vaziyette duran bilgisayarı vardır. Lütfen aşağıda detayını yazıdğım haberi es geçmeyin ve okuyun. Lütfen elinizden geleni ardınıza koymayın... Detaylı bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz
http://www.facebook.com/events/343652972315472/

"Erzurum Hınıs İlçesinin Göller köyü ilköğretim okulunda küçük de olsa bir bilgisayar laboratuvarı oluşturabilmek adına kullanmadığınız eski,atıl durumda kenarda duran bilgisayarlarınıza ihtiyacımız var.Hayatlarında bilgisayar görmemiş bu çocukları teknoloji ile tanıştırabilmek adına yardımlarınızı ve ilginizi bekliyoruz.Yardımda bulunmak isteyenler için İletişim fisunrahmanlar@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com 544-837 55 89 Fisun RAHMANLAR Erzurum Hınıs İLçesi Göller Köyü İlköğretim Okulu Teknoloji Tasarım-Bilgisayar Öğretmeni."

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi bir ibret yayınlayacağım burda. lütfen iyi izleyin.

ben bilgisayar teknisyeniyim.. ve bu resimlerin çekildiği yerde benim annemin köyünün ilk öğretim okulundaki bilgisayar labratuarı...

tozlanmış ve kullanılmayan devletimizin vermiş olduğu bilgisayarları öğrencilere kullandırtmak yerine tozlanmaya ve pislik içinde kalmaya terk edilmiş bir bilgisayar labratuarı..

benim annem de bu köylü ve utandım inanın.

[MENTION=147088]yeni_raki[/MENTION] kardeşim. işte sizinde bulunduğunuz yerde bir ibretlik sahne..belki konunuuz baltalamış oldum ama hakkınızı helal edin.

ERZURUM'un KÖPRÜKÖY ilçesinin GÜZELHİSAR KÖYÜ eski adı (AVNİK)

web sitesi: http://okulweb.meb.gov.tr/25/18/498532/index.html

54labaratuvar (2).jpg

55labaratuvar (3).jpg

52labaratuvar.jpg

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Yaşlanmış 3. kattaki sınıflara çıkamayan öğretmenler artık emekli olsunlar.

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaşlanmış 3. kattaki sınıflara çıkamayan öğretmenler artık emekli olsunlar.

Bide utanmadan bu tozlu ve kirli resimleri okulun sitesinin resim galerisi bölümüne de eklemişler..ve bir yılı aşkın bir süredir de hala ordalar.

söyleyecek söz bulamıyorum.nasıl bir öğretmenlik nasıl bir eğitimcilik. belki dikkatinizi çekmeyebilir ama orda PROJEKSİYON bile var.

joseph629

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi bir ibret yayınlayacağım burda. lütfen iyi izleyin.

ben bilgisayar teknisyeniyim.. ve bu resimlerin çekildiği yerde benim annemin köyünün ilk öğretim okulundaki bilgisayar labratuarı...

tozlanmış ve kullanılmayan devletimizin vermiş olduğu bilgisayarları öğrencilere kullandırtmak yerine tozlanmaya ve pislik içinde kalmaya terk edilmiş bir bilgisayar labratuarı..

benim annem de bu köylü ve utandım inanın.

@yeni_raki kardeşim. işte sizinde bulunduğunuz yerde bir ibretlik sahne..belki konunuuz baltalamış oldum ama hakkınızı helal edin.

ERZURUM'un KÖPRÜKÖY ilçesinin GÜZELHİSAR KÖYÜ eski adı (AVNİK)

web sitesi: http://okulweb.meb.gov.tr/25/18/498532/index.html

54labaratuvar (2).jpg

55labaratuvar (3).jpg

52labaratuvar.jpg

Zertuna nickli bilip bilmeden konuşan,bol keseden sallayan şahıs.Sen bu okula kaç kere geldinde kaç kere oradaki zorlukları gördünde böyle yorumlar yapıp o bilgisayarların kullanılmadığını söylüyorsun.Bu kötülediğin siteyi ben orada öğretmen olduğum dönemde köyde internet olmadığı bir dönemde,internet sitesinin köy okulları için ayrıcalık olduğu bir dönemde ve elektriklerin hergün elektronik eşyaları yaktığı dönemde(ben 2 pc yaktım) yaptım.Okula gittiğim ilk sene senin dediğin gibiydi bilgisayarlar nerdeyse atıl duruma gelmiş,öğrenciler bilgisayarların klavyesine dokunmak için birbirlerini eziyorlardı.Hepsini tek tek kullanılır duruma getirip derslik olmadığı halde zorluklarla bir dersliği labaratuar yapıp bilgisayarlarıda çocukların hergün istedikleri gibi kullanımlarına açtık,resimlere dikkatli bakarsan bilgisayarlar gayet nizami ve kullanıma hazır duruyor.ilçelerde bilgi yarışmalarında sonuncu olan bu köy okulunu öğretmen arkadaşlarımızla 2 yıl üst üste ilçede birinci yaptık.fen lisesinin bile adının ne olduğunu bilmeyen velilerle fen liselerine,öğretmen liselerine öğrenciler gönderdik ve köyden ayrılırkende bütün köylünün bir bir büyük dualarını aldık.Şimdi neden bilip bilmeden konuştuğunu anladınmı.tozlara gelince o köyün ne kadar tozlu olduğunu köyün büyüklerine sor onlar bilir hergün düzenli silinen bilgisayarlar.sitenin yapılmasına acele ettiğim için o gün silinmeden çekilmiştir ve o projeksiyonlardan ne slaytlar izliyor çocuklar bir bilsen söylediklerinden utanırdın.neyse fazla uzatmayacağım utanmadan bu resimleri yayınladığımızı söylemişsin umarım bu yazımdan sonra sen utanırsın yazdıkların için özür dilersin...nasıl bir eğitimci nasıl bir öğretmen olduğumuz konusunuda köye git oradakiler sana bol bol anlatırlar sende parmaklarını ısırırsın ve son olarakta benimde annemin ve babamın doğduğu büyüdüğü bu köye iyi bir hizmet ettiğimi düşünüp,oradaki bütün öğretmen arkadaşlarımada selamlar yolluyorum...ha birde unutmadan ilçelerin katılmaya cesaret edemediği,bu köyün daha önce görmediği halk oyunlarına ekip götürüpte il birincisi olan köyün adını il mem'e duyuran da biziz zertuna bey.facebookta ve basında bu fotoğraflardan var onlarada bak istersen belki bu sefer toz değilde annenin doğup büyüdüğü bu yerden gurur duyarsın...

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zertuna nickli bilip bilmeden konuşan,bol keseden sallayan şahıs.Sen bu okula kaç kere geldinde kaç kere oradaki zorlukları gördünde böyle yorumlar yapıp o bilgisayarların kullanılmadığını söylüyorsun.Bu kötülediğin siteyi ben orada öğretmen olduğum dönemde köyde internet olmadığı bir dönemde,internet sitesinin köy okulları için ayrıcalık olduğu bir dönemde ve elektriklerin hergün elektronik eşyaları yaktığı dönemde(ben 2 pc yaktım) yaptım.( Okula gittiğim ilk sene senin dediğin gibiydi bilgisayarlar nerdeyse atıl duruma gelmiş,öğrenciler bilgisayarların klavyesine dokunmak için birbirlerini eziyorlardı.) Hepsini tek tek kullanılır duruma getirip derslik olmadığı halde zorluklarla bir dersliği labaratuar yapıp bilgisayarlarıda çocukların hergün istedikleri gibi kullanımlarına açtık,resimlere dikkatli bakarsan bilgisayarlar gayet nizami ve kullanıma hazır duruyor.ilçelerde bilgi yarışmalarında sonuncu olan bu köy okulunu öğretmen arkadaşlarımızla 2 yıl üst üste ilçede birinci yaptık.fen lisesinin bile adının ne olduğunu bilmeyen velilerle fen liselerine,öğretmen liselerine öğrenciler gönderdik ve köyden ayrılırkende bütün köylünün bir bir büyük dualarını aldık.Şimdi neden bilip bilmeden konuştuğunu anladınmı.tozlara gelince o köyün ne kadar tozlu olduğunu köyün büyüklerine sor onlar bilir hergün düzenli silinen bilgisayarlar.sitenin yapılmasına acele ettiğim için o gün silinmeden çekilmiştir ve o projeksiyonlardan ne slaytlar izliyor çocuklar bir bilsen söylediklerinden utanırdın.neyse fazla uzatmayacağım utanmadan bu resimleri yayınladığımızı söylemişsin umarım bu yazımdan sonra sen utanırsın yazdıkların için özür dilersin...nasıl bir eğitimci nasıl bir öğretmen olduğumuz konusunuda köye git oradakiler sana bol bol anlatırlar sende parmaklarını ısırırsın ve son olarakta benimde annemin ve babamın doğduğu büyüdüğü bu köye iyi bir hizmet ettiğimi düşünüp,oradaki bütün öğretmen arkadaşlarımada selamlar yolluyorum...ha birde unutmadan ilçelerin katılmaya cesaret edemediği,bu köyün daha önce görmediği halk oyunlarına ekip götürüpte il birincisi olan köyün adını il mem'e duyuran da biziz zertuna bey.facebookta ve basında bu fotoğraflardan var onlarada bak istersen belki bu sefer toz değilde annenin doğup büyüdüğü bu yerden gurur duyarsın...

Saydığın hizmetler için sana teşekkür etmemi bekleme. zaten o hizmeti yapman için devlet sana maaş ödüyor.. Köye mükafaat vermişsin gibi anlatmışsında....

Ayrıcada haklı olduğumu bu mesajınızda TASDİK ETMİŞİSNİZ. Yazınızda MAVİ RENK İÇİNE ALDIĞIM yerdeki paragrafta beni haklı çıkarmışsınız.. Sizin tarafınızdan TASDİK EDİLDİĞİME GÖRE yazıcak tek kelimem yok artık... saygılarımla..

joseph629

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saydığın hizmetler için sana teşekkür etmemi bekleme. zaten o hizmeti yapman için devlet sana maaş ödüyor.. Köye mükafaat vermişsin gibi anlatmışsında....

Ayrıcada haklı olduğumu bu mesajınızda TASDİK ETMİŞİSNİZ. Yazınızda MAVİ RENK İÇİNE ALDIĞIM yerdeki paragrafta beni haklı çıkarmışsınız.. Sizin tarafınızdan TASDİK EDİLDİĞİME GÖRE yazıcak tek kelimem yok artık... saygılarımla..

Söylediğinin ve aldığı cevabın farkındamısın.Bence sen bunu fark edemedin,başka bişey anlatmaya başladın.Aslında senle tartışmanında lüzumu yok ama şunları yazıp senin zihniyetinle bu konuyu tartışmaya devam etmeyeceğim.Senin gibi ne yazdığını ve ne cevap aldığını bilmeden devamlı kavram karmaşası yaratan insanlar yüzünden öğretmenliğin zaten bi değeri kalmadı ,değeri kalmadığı gibide sistem hataları ortaya çıkarak belki zamanında öğretmeninden azar işitmesi,belki öğretmen olmak isteyipte olamaması belki başka bir neden gibi bilmeden etrafındaki mesleklere dil uzatmaya başladı bu sistem hataları.
Bana teşekkür etmeni beklemedim o günün şartlarıyla ilgili bilmeden konuştuğunu ve bunun içinde özür dilemen gerektiğinden bahsettim.Zira sen ve senin gibilerin teşekkürüyle övünecek,bi yerlere gelmeyi düşünecek kadar zavallı değilim.Ayrıca devletten ekdersle beraber 2250 lira maaş alıyorum helalim hoş olsun.İşin en Komik olanı seni tasdik ettiğimi söyleyip bak tasdik etmişsin beni demen ya sen diğer yazdıklarımı okudunmu allah aşkına.hepsini oku senin o resimleri çekipte ssiteye atan insanlara bi hakaretin var bende bu insanlardan biri olarak uzun bi paragraf yazdım detaylarıyla anlattım.ben sana haklısın kardeş öğretmenler rezil insanlar bu resimlerdende belli yazıklar olsun deseydim haklısın(gerçi bunu yazdım ama şimdi sen bunuda beni tasdik etmişsin diye algılarsın:).uyuyarak ders anlatanlar varken benim orda verdiğim hizmetler o köy için mükafattır,sonuçta devlet uyuyanada maaş veriypr uyumayanada.Her neyse özür dilemek bir erdemdir,sen bırak özür dilemeyi önceki yazdıklarını bile savunamadan başka bişey anlatmaya ve yanlış anlayarak anlatmaya başlamıssın.kusura bakma tartışılacak bir insan değilsin yoksa bu konuyu senle sonuna kadar tartışırdım.
Bu siteye sırf sana cevap yazmak için üye olmuştum cevabımı aldım ben.Benimde yazacak tek kelimem yok artık.