Golf GTI ile ilgili hayallerim yıkıldı!

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yıllardır, ilerde bir Golf GTI sahibi olma hayali kurarım ama aşağıdaki videoları izledikten sonra Golf GTI ile ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım. Videolardaki gibi agresif bir sürüş tarzım yok ama yine de acaba diyor insan. Sizin aklınızdaki Golf GTI imajı zedenelecek mi acaba bu videolardan sonra onu merak ediyorum.:confused1:

Birinci videonun son kısmında Golf GTI kontrolden çıkıyor.
İkinci videoda ise Golf GTI W12 çoğu zaman kontrolü kaybediyor ve arka kısım kayıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=7QhS6FKeP1s

http://www.youtube.com/watch?v=0jhrUFX3wP0

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok komikti ayrıca :D ne diyorsa :s

Bu golf'ü hiç sevmiyordum zaten. NFS'de az çektirmemişti bana. Hep biliyordum bir sakatlığı olacağını. sonunda bulduk :D

phonemaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla donuslu yollarda falan nasil bilmiyorum ama duz yolu bulunca cok iyi gidiyorlar gti i birak normal golfler bile cok saglam samsuna giderken 240 a kadar cikmisti bizimle (standart golften bahsediyorum) daha sonra kaldi tabi :D

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Golf GTI yı orjinal haliyle bırakmayacaksın, tepeden tırnağa modifiye edersen dört dörtlük bir araç olur.Başta süspansiyonlar. :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sen de opel astra sport al çok benziyolar gözümdeki en iyi araçlardan biri

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu adam hala yaşıyormu ya:)
belki öbür test ettiği arabalar gibi sanmıştır :) adam dandik araba test etmiyorki. Mercedes slryle golf gti bir olacak değil ya. gerçi adam profesyonel ama

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
sen de opel astra sport al çok benziyolar gözümdeki en iyi araçlardan biri

polo classic vardı bende geçen hafta sattım belli bir süre araba almayı ertelemek zorunda kaldım yoksa astra almayı kafama koymuştum. bu videoları görmesem hala favorim golf olacaktı ama işte içime kurt düşürdü yukardaki videolar.

adam dandik araba test etmiyorki. Mercedes slryle golf gti bir olacak değil ya. gerçi adam profesyonel ama

aynı kategoride olan araçları denemiş zaten o bakımdan işkillendim . yani golf almaktan vazgeçirdi beni yukardaki videolar.