- Reaksiyon puanı
- 31
Bir film izlemeye kalksan tek başına tv'den randıman alamıyorsun illaki şart sinema sistemiİhtiyaçlar (!) bitmiyor. Şimdi de ses sistemlerine sulanmaya başladım.
Randıman alıyorsunda, ses sistemi olunca ayrı oluyor Biraz daha bekleyelim bakalım, bi 7+1 fena olmaz :drool:Bir film izlemeye kalksan tek başına tv'den randıman alamıyorsun illaki şart sinema sistemi
işte Türkiye'de tutmayacak tek teknoloji budur. Ülkenin %90'ı kıç kadar apartman dairelerinde, kağıt kadar ince duvarları olan evlerde oturuyor. Komşusu tuvalette yellense sesi geliyor. bir çoğumuz televizyonun mevcut sesini bile komşusu rahatsız olmasın diye kısıyor, öyle de olması gerekiyor.
10 da 1 ses seviyesinde dinlemeye mecbur olupta bu kadar para verip bu sistemleri almak enayiliktir.
en iyisi sağlam bir kulaklık almak
o zaman da bireyselleşirsin. filmi tek başına mı izleyeceksin hiç zevki çıkmaz ki !!!
ben izlediğim filmlerin %99'unu tek izlediğim için öyle bir sorunum yok ama siz kişi sayınız kadar kulaklık alabilirsiniz
öyle de pahalı olur hem buradan senin filmlerin çoğunu pc ekranından izlediğin yorumunu yapıyorum. ekrandan da kaybediyorsun sen. ama netice de en iyisi orta seviye bir şey almak çok da para vermeden sanki
116 ekran pc ekranından izliyorum