Gold'da Ev Sinema Sistemlerinde İndirim

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Tr3Jiba.jpg

QVy9BLB.png

Kampanyaya ulaşmak ve ürünler hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İhtiyaçlar (!) bitmiyor. Şimdi de ses sistemlerine sulanmaya başladım. :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ben buradaki bir kac arkadaşın yorum ve konulardan sonra gold dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gold'dan uzak durun, hele birde indirim varsa arkanıza bakmadan kaçın!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Gold, Electro World ciddi ciddi pahalı emsallerine göre. İndirim varsa bi durup düşünmek lazım.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Tavsiyem, Kimse bunları müzik dinlemek için almasın, bunlar Sinema ses sistemi, Müzik dinleme sistemi değil.
Şu öve öve bitiremedikleri Z906'nın uydularından çıkan ses tam bir fiyasko, 850 lira verip kaliteli sub bas dinliyorsunuz o kadar.
Dediğimi anca Hi-Fi sistemde müzik dinlemiş biri anlar, daha önce Hi-Fi'den müzik dinlemediyseniz, bunlardan dinlediğiniz şeyin müzik olduğunuz sanabilir ve fark yok sanabilirsiniz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
işte Türkiye'de tutmayacak tek teknoloji budur. Ülkenin %90'ı kıç kadar apartman dairelerinde, kağıt kadar ince duvarları olan evlerde oturuyor. Komşusu tuvalette yellense sesi geliyor. bir çoğumuz televizyonun mevcut sesini bile komşusu rahatsız olmasın diye kısıyor, öyle de olması gerekiyor.

10 da 1 ses seviyesinde dinlemeye mecbur olupta bu kadar para verip bu sistemleri almak enayiliktir. :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
işte Türkiye'de tutmayacak tek teknoloji budur. Ülkenin %90'ı kıç kadar apartman dairelerinde, kağıt kadar ince duvarları olan evlerde oturuyor. Komşusu tuvalette yellense sesi geliyor. bir çoğumuz televizyonun mevcut sesini bile komşusu rahatsız olmasın diye kısıyor, öyle de olması gerekiyor.

10 da 1 ses seviyesinde dinlemeye mecbur olupta bu kadar para verip bu sistemleri almak enayiliktir. :)

Dediğin misal eniştem aldı o kadar para verdi evliğliğin ilk yılları. Pat çocuk oldu derken şimdi orta tonda bile ses açamaz oldu. Ses sistemide tozla kaplandı köşelerde.

Büyük paralar vermeden ileriyi iyi görmek gerek. (:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kulaklıkdan ziyade orta seviye 200 TL civarı bişey alınabilir. Malum iyi bi kulaklık da 100 civarıdır. Bass vs.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben izlediğim filmlerin %99'unu tek izlediğim için öyle bir sorunum yok ama siz kişi sayınız kadar kulaklık alabilirsiniz :)

öyle de pahalı olur :) hem buradan senin filmlerin çoğunu pc ekranından izlediğin yorumunu yapıyorum. ekrandan da kaybediyorsun sen. ama netice de en iyisi orta seviye bir şey almak çok da para vermeden sanki

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
öyle de pahalı olur :) hem buradan senin filmlerin çoğunu pc ekranından izlediğin yorumunu yapıyorum. ekrandan da kaybediyorsun sen. ama netice de en iyisi orta seviye bir şey almak çok da para vermeden sanki

116 ekran pc ekranından izliyorum :)