Gold' un yaptığı terbiyesizlik

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yiyip yiyip doyanlar kervanına GOLD BİLGİSAYAR da katıldı.Ayın 16 sında internetten bu firmaya lg nin microdalga fırınını sipariş verdim.Ürün özelliklerinde aynı gün kargo,hediyeli ve indirimli ürün diye yazıyordu.595 TL lik ürün ayın 22 si oldu hala yok.Dün aradım yarım saat müzik dinledikten sonra bir eleman lütfedip baktı.Durumu anlattım ve cevap karşısında şoke oldum.O üründen elimizde yok muadili bir ürün gönderelim.Ben eşşek istiyorum elimizde yok köpek var gönderelim diyor.Bu ne biçim bir pazarlama anlayışıdır anlamadım.Aynı gün kargo diyor ve 5 gün geçiyor ne cep telefonumdan ne de ev telefonumdan aranıp bilgilendirilmiyorum.Bugün açıp iptal ettirdim onların isteği de buydu.Bir de şu var 12 ay taksitle aldığım için paranın tamamı bloke ediliyor ve her ay çıktı girdi yapılıyor dolayısıyla 595 TL lik kredi kartı limitini 12 ay kullanamıyorum.Buradan GOLD BİLGİSAYAR firmasını tekrar kınıyor ve yetkilileri böyle firmalar hakkında işlem yapmaya davet ediyorum.Yazıklar olsun.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Goldun kazığını bir kez Osmaniye şubesinde yedim ( Kapandı herhalde sonra ) Allahıma yakın bana çok çok uzak olsun.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
netten alışveriş bence çok sakıncalı zaten bekleme derdi felan en iyisi gidip kendin almak:D

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya o kadar enteresan ki,akşam bir daha aradılar size o istediğiniz fırının yerine 4 seçenek sunuyoruz başka başka markaların fırınlarını sayıyor istermisiniz diye.İptal edin dedim.Terbiyesiz diyorki başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı? var............................tövbe tövbe.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ben her kredi kartına farklı fiyat uyguladıklarını gördükten sonra golddan içeri adım atmıyorum

fuckyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gold'daki alışverişlerimde sorun yaşamadım ama o Teknosa yok mu o Teknosa! Adamın emdiği sütü burnundan getirirler! Kapıdan çıkın ürünün bozuk olduğunu görün geri gelin bozuk bu deyin babayı alırsınız!

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Teknosa,Bimeks,GOLD tamamen kazık şuana kadar tüm elektron eşya ihtiyacımı media markt ve vatandan karşıladım ve hiç sorunla karşılaşmadım

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teknosa kadar kazık bir yer görmedim, buna bimekside ekleyebilirsiniz, gold zaten bir acayip firma, geçen gün bende internet üzerinden telefon aldım, 3 gün oldu ne yazdığım mesajlara cevap veriyorlar nede sipariş sayfamda bir hareket var, neyse asıldım telefona bir kaç denemeden sonra bağlandım 10-15 dakika bekledikten sonra derdimi anlattım ve 2 gün sonra ürünüm geldi,
bana diyorki daha 3 gün olmuş siparişinizi vereli göndeririz bakalım madem öylede neden aynıgün kargo yazıyorsunuz dedim, ben bunu hediye olarak aldım ve yarın vermem gerekiyor dedim kargo akşam verseniz sabah bana ulaştırır ama siz yerinizden kalkıp ürünü kargoya vermeye eriniyorsunuz.
hepsi birbirinden b*k al birini vur ötekine

Umut.85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şahsen böyle bir durumla karşılaşmadım ama çok duydum böyle olayları...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fotograf makinesi aldım , 500TL piyasa değeri 300 TL ye aldım (akakçe vb sitelerde araştırdım) ,2.si ise DELL 5520 modeli 1500 TL civarı 1200e aldım ,2de 2 bakalım şimdilik iyi gidiyoruz

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Valla abi ben bunu bilir bunu söylerim: Online elektronik ürün almayacaksin. Elinde belge olacak ki bir sorun ciktimi gidip tepelerine binebilesin. En iyisi gidip tüketici hakem heyetine sikayet'te bulunmak. Dinsizin hakkindan imansiz gelir abi.. Gold'un stokta olmayan mallari satmasi yeni bir olay degil :)

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GOLD dan almayın bişey yav adamlar 1 ayak üstünde 40 yalan söyleyen profosyonel elemanları var.