Gökhan Gönül F.Bahçe'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
emubaltaci dedi ki:
kim bu adam yaw herkesi aliyoz :)

bende ilk defa duydum ama oftaş'ın 1.lige cıkmasında cok katkısı var mış diyolar hem biliyosun sag taraf gerekliydi :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
RuNaL dedi ki:
emubaltaci dedi ki:

bende ilk defa duydum ama oftaş'ın 1.lige cıkmasında cok katkısı var mış diyolar hem biliyosun sag taraf gerekliydi :)
defansın sağına diyorsan Önder var orda... ayrıca bizim dakımda kim oynacak onuda anlamıs degilim...

DEFANS : lugana drakula mıydı adı ne :P solda Carlos Sağda Önder
defansın önünde bu adam Denizi oynatır.. Aurolle Appiah kesin zaten... solda wederson sagdada bu adam olsa diyelim ilerde kezman alex?

diğerleri ne olacak :D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
emubaltaci dedi ki:
RuNaL dedi ki:
emubaltaci dedi ki:

defansın sağına diyorsan Önder var orda... ayrıca bizim dakımda kim oynacak onuda anlamıs degilim...

defansın önünde bu adam Denizi oynatır.. Aurolle Appiah kesin zaten... solda wederson sagdada bu adam olsa diyelim ilerde kezman alex?

Abi yavaş şu an da kadrosunda en az adamı olan takım biziz kadro tam olarak 23-24 kişi olması lazım sağlam adamlardan kurulu sag bek değil galiba hücümcu :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
RuNaL dedi ki:
emubaltaci dedi ki:
RuNaL dedi ki:
emubaltaci dedi ki:

Abi yavaş şu an da kadrosunda en az adamı olan takım biziz kadro tam olarak 23-24 kişi olması lazım sağlam adamlardan kurulu sag bek değil galiba hücümcu :)
nasıl adam yok Antalyadan aldıgımız adamı unuttum :) Kazim var sonra.. yeni transverlerden.. bunları al koy bakalım 11 e nereye koyacan... bide çok ii bir yabancı daha alacakmısız nereye alacaksak onuda :D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
abi 11 kişi olarak düşünme daha geniş düşün 3 kulvara girecez sakatlanmalar olcak cezalar olcak form düşüklükleri olcak bunlar olması muhtemel şeyler yaniii

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
RuNaL dedi ki:
abi 11 kişi olarak düşünme daha geniş düşün 3 kulvara girecez sakatlanmalar olcak cezalar olcak form düşüklükleri olcak bunlar olması muhtemel şeyler yaniii
yapma gözünü seviyim bu sezonu görmedik mi adam Semihi kupada oynatıyo normal maçta oynatmıyo ehh ne anladıkk bu işten.. sırf kupa maçı için adam olmaz.. Zafer Biryol gibi adamı aldık adam 1 maç bile oynamadı kariyeri bitti... senin dedigin gibi olur ama futbolculara sans verecek bir teknik adam olması lazım oda bizde yok...Kadroda Alex kesinde gerisini ne olur belli olmaz... gitmedi bu senede yandık vallah :(

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
walla artık bu sene mecbur herkese güvenecek gelenlerin cogu genc :)