God of War 3 PS3 İnceleme

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bir yanda öfkeli Titan'lar öteki yanda ise acımasız Olympos tanrıları. Tüm bunların arasında ise intikamı için yemin etmiş insaoğlu. God of War 3 serinin mirasını başarıyla taşıyabilecek mi?

Zafer için neleri göze alırsınız? İntikamınızı almak için tüm dünyanın düzenini bozacak kadar cesaretiniz var mı? Öfkenizden güç alıp, ailenize ve hatta tanrınıza kafa tutabilir misiniz? İsminiz Kratos ise, bu saydıklarım aslında tüm hayatınızı özetliyor demektir.
Bir PlayStation efsanesi olan God of War serinin, üçüncü ve son oyunuyla geri döndü. Öfkeden deliye dönmüş oyun karakterimizi en son gördüğümüzde ise Olympos'u yerle bir etmek için tanrılara savaş açmıştı.
god_of_war_3-playstation_3screenshots16609godofwariii_011268654706.jpg

Kratos'un detayları arttıkça çirkinliği ortaya çıkıyor
Yaklaşık 3 yıllık bekleyişten sonra bu etkileyici sahnenin devamını ve savaşın sonunu God of War 3'de görüyoruz....
Oyun dünyasına yakınsanız bu sıralar God of War ismini her yerde duyuyorsunuzdur. Tüm siteler, dergiler ve hatta reklamlar bile Playstation 3'ün en iddialı oyunundan bahsediyor. Peki, Sony'in tüm satış planlarını üzerine yaptığı bu oyun gerçekten de bunca yoğun ilgiyi hak ediyor mu?
god_of_war_3_21268655214.jpg

Kratos intikamını alabilecek mi?
Kratos'un tanrıların, silahı haline geldiği ve en sonunda Ares'i öldürdüğü God of War macerası, artık ömrünü tüketmeye başlamış olan Playstation 2'nin iki - üç yıl daha fazla yaşamasına neden oldu. 2007'de gelen devam oyununda ise Santa Monica, stüdyosu, herkesin küçümsediği PS2 konsolunun tüm sınırlarına zorlayarak, kullanıcılara görsel şov yaşatmıştı.
:: God of War 3 beklentilerinizi karşıladı mı? Sizce seri devam etmeli mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

*

Akin_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazıda tam olarak bekleneni karşılamamış düşüncesi var sanırım.Oyunu henüz oynamadım ama bu oyunun asıl olayı vahşeti yansıtması sanırım o yüzden konuda fazla derinlik aranmalı mı bilmiyorum.Ama oyun dediğiniz gibi o kadar çok büyütüldü ki insanları tatmin etmek oldukça zorlaştı.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sonuçta oyun=eğlence'dir. Dünyayı kurtarmayacağımıza göre...

Birde bu oyunu PC ye çıkarsalar dadından yenmez valla

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
pc versiyonu çıkacak mı?
gerçi çıksa bile bu grafiklerle çoğu kişi oynayamaz galiba. :)

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
pc için çıkmaz beklemeyin :\

haftaya bende oynamaya başlarım, demosundan bile çok keyif almıştım. umarım kısa bir oyun olmaz 10 saat oynama süresi olsa benim için tatmin edici olur

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2. oyununu pspde bitirmiştim bunun. Keşke pspye de çıkarsalardı.

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yeni okudum, ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Beş gün önce PS3 almış biri olarak bir an önce oyuna kavuşmak istiyorum. Şimdilik Uncharted 2 oynuyorum ama en kısa zamanda God of War 3 almam lazım.