Go pro hero 8 black ? Dji osmo action ?

SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ ?

• GO PRO HERO 8

Kullanılan: 0 0.0%
  • DJİ OSMO ACTİON KAMERA

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Arkadaşlar çok kararsız kaldım iki ürün arasında konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olabilr mi ?

Kamerayı youtube kanalıma vloglar ve aynı zamanda profesyonel çekimler için kullanacağım
Sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen moderatör:

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Hero 8 değil de 7 ve 5 ile karşılaştırma imkanlarım oldu. Öncelikle DJİ ikisine de göre açısı dar geldi bana. Mesela yaptığım spordan örnek vermek gerekirse inişlerde aksiyonu daha çok karşı tarafa vermek için gidonu alması lazım. Daha geniş bir açıdan göstermesi gerekir. Burada bence bir adım geriye düşüyor. Sonrasında kamerayı daha stabilize edebiliyor fakat GoPro kötü değil bu konuda. DJİ renk doygunluğu bana daha fazla geldi ama montajla halledilecek şeyler bunlar. Benim deneyimlerim bunlar olud.

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
çok teşekkür ederim bir sorum olucak peki kendi mikrofonları yetersiz kalıyor mu ?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
çok teşekkür ederim bir sorum olucak peki kendi mikrofonları yetersiz kalıyor mu ?
Belli bir mesefedee sesi az alabiliyor özellikle de gürültü varsa onun dışında su altı çekim imkanım da oldum. Su sesini vs. çok güzel, net alıyor ama dediğim gibi vlog çekerken belli bir mesafe olacağı için bir üstüne gürültülü ortamsa harici bir mikrafon gerekebilir.

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Belli bir mesefedee sesi az alabiliyor özellikle de gürültü varsa onun dışında su altı çekim imkanım da oldum. Su sesini vs. çok güzel, net alıyor ama dediğim gibi vlog çekerken belli bir mesafe olacağı için bir üstüne gürültülü ortamsa harici bir mikrafon gerekebilir.
büyük ihtimal profesyonel bir mikrofon gerekecektir ve yedek batarya mutlaka