GNU Dağıtım Önerisi(Hafif ve Stabil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Merhabalar, Pentium 4 ve 3GB RAM için GNU dağıtım önerisi arıyorum. Mümkünse tasarımı güzel olsun. Ekran kartım eski, bu anlamda da sıkıntı olmamalı. Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
bunsenlabs derim hem debian hem openbox daha ne olsun

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Kali linux öneririm. Kapladığı alanı hatırlamıyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
şu an yüklü değil ama fazla olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kali linux öneririm. Kapladığı alanı hatırlamıyorum.
Kali her ne kadar debian olsada hafiflik konusunda bunsenlabs ın yakınına bile yaklaşamaz. Hem lamer yani çakma hacker dağıtımını günlük yaşamda ne yapacaksın ? gittiğin forumdalarda destek bulamazsın

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
şu an yüklü değil ama fazla olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kali her ne kadar debian olsada hafiflik konusunda bunsenlabs ın yakınına bile yaklaşamaz. Hem lamer yani çakma hacker dağıtımını günlük yaşamda ne yapacaksın ? gittiğin forumdalarda destek bulamazsın
Kolay destek alabilmek için hangisini önerirsin? hafiflik önemli değil. Tasarımı güzel olsun yeter. :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Kolay destek alabilmek için hangisini önerirsin? hafiflik önemli değil. Tasarımı güzel olsun yeter. :)
kolay destek her daim ilk ubuntu ve debian sonra arch, manjaro dağıtımlarında dır zaten kali de xfce kullanıyor yazmış olduğum dağıtımlarında bu masaüstü yöneticisini kullanan sürümleri var genelde o yüzden tasarım konusunda yabancılık çekmezsin ama arkadaş p4 bir işlemciden bahsetmiş openbox ve lxde yöneticili dağıtımlar xfce den daha hafif olacaktır bence.

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
kolay destek her daim ilk ubuntu ve debian sonra arch, manjaro dağıtımlarında dır zaten kali de xfce kullanıyor yazmış olduğum dağıtımlarında bu masaüstü yöneticisini kullanan sürümleri var genelde o yüzden tasarım konusunda yabancılık çekmezsin ama arkadaş p4 bir işlemciden bahsetmiş openbox ve lxde yöneticili dağıtımlar xfce den daha hafif olacaktır bence.
Teşekkür ederim. ?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Önerilerinizi değerlendireceğim. Teşekkürler.