GMDiscovery 4.4.2 Root Atma & IMEI Yedekleme

trzproffical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14123.png

AÇIKLAMA :D

Tüm resimler, ve araştırma bana aittir. Saat 3:50'de kalktım. Araştırdım Root atmak için dosyayı falan buldum. Sonra topladım 2 tane yöntem çıktı :D Şunu söyliyeyim 1. Yönetmde brick tehlikesi %5 kadar ama 2. Yönetmde USB kablonuz sağlam olsun sonra yarıda kesilir mort diye kalırsınız brick olur mu bilmem ama olursa benden bulursunuz lazım değil. 2. Yöntem Root'u iptal etmek için stok rom yüklemek lazım. Unroot yapmayı bulamadım :D (Lanet olsun KitKat, General Mobile sende çıkar şu tam sürümü la yeter)

ROOT ATMA 1. YÖNTEM TELEFONDAN UYGULAMAYLA (KİNGUSER)

Telefondan uygulama ile oluyor SDN'de göremedim konuyu falan bende açayım dedim bi konu fazla konu göz çıkarmaz dedim. (1.Konum)
111%2521%25211ONEVan.png

Telefonu aldık elimize giriyoruz buna tıklıyoruz insin canım apkcım.

1.png

APK'Yı kurup açıyoruz. Daha Sonra O çince Root yazan şeye basıyoruz (bi ara bu uygulamanın Türkçe'sini yaparım. Türküz biz ne çiniymiş biz yaptık çiniyi zaten)

2.png

Bu root ikonu kafeste halay çekiyor olacak. Bekleyin dolsun 3 dk falan sürüyor.
3.png

Sonra bu ekran gelecek. Ama ben root attığımdan yukarıda SuperUser ikonu var. Sizde Ağlayan Android olacak. Daha Sonra telefonu yeniden başlatıp, tekrar burdakileri yapın yukarıdaki ikon çıkınca tekrar başlatın ve rootun keyfini çıkarın. (İnşallah resimlerdeki gölge hatalrı görünmüyordur)

YÖNTEM 2 : USB DRİVER İLE KURMAK (SUPERSU)

Önce şu alttaki resimden indirin driver ve root zımbırtılarını. Bilgisayarda kalacak.

01.png

Ayarlar > Hakkında'ya giriyoruz
20 Kere Falan Hızlı Hızlı Derleme Numarasına Basın. Geliştirici Seçenekleri Gelecek.
02.png

Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB HATA AYIKLAMA'yı aktif ediyoruz.
03.png

Ayarlar > Güvenlik> Bilinmeyen kaynakların yanındaki tiki açın
04.png

Telefonu USB ile bilgisayarınıza bağlayın.
1.png

Verdiğim linkteki dosyaları bir yere çıkartın.
2.png

Driver klasörüne girin ve Autorun_Install'e çift tıklayın.

3.png

İleri diyin (İleriiiii espri yaptım bu arada İleri İleri diyen nesiliz nizden zarar gelmez)
4.png

Sonra son deyin geçin kenara.
5.png

DiscoveryRoot klasörüne girin ve run.bat'ı çalıştırın.
6.png

Herhangi bir tuşa basın ama Türkçe karakter olmasın siz işinizi sağlama alın entera yada spaceye basın
7.png

Bir daha entera basın.

SON.png

Al oldu root isiyodun root root oldu mu he oldu mu .s.s.s.s.s.s Telefon kendini yeniden başlatıp SuperSU kuracak.

IMEI YEDEKLEME

Dosyayı indirip kuruyoruz. Açıyoruz imei yedekle var ona basıyoruz oluyor. Eski sürümü varsa Discovery Customizer'in silin. Sorun çıkabiliyor.

Emeğe saygı biraz, bak yorum yaz sağol diye gerisi önemli değil araştırmalarım sonunda CWM kurmayı da bulacağım hiç bir şey elimden kaçamaz!

Manias

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş :)

ersin192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar 1 .yolla hata veriyor ağlayan surat geliyor

10822201_1504550053145880_1325209575_n.jpg

ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1. yoldan deneyebilme şansım var sadece. deniyorum ama olmuyor.ilk yapışta ağlayan surat çıkıyor ama ikinci deneyişimde tekrardan ağlayan android çıkıyor. ne yapmam gerektiğini söylermisin kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar slm....ben bu yöntemledımrle root edemedim...4.4.2 en son bunu güncelledim....fakat root olmuyor....nolur yardımcı olun....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi hersey tamam ama su kodlaması yok super su yuklenemedi diyor kapatıyor acil cozum ya nolursunuz 1 haftadır ugrasıyorum ama hicbir sey bulamadım

trzproffical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu anlatım KK BETA için. KK Full için VROOT ile root edebilirsinz

xmutti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam eline sağlık. anlatımlarınla 2 yöntemi denedim, root yaptım. peki bu imei yedekleme yapmam gereklimi? neden anlatılmış anlamadım, cihaz imei kayıtlı değil hatasımı veriyor yapmaz isek..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root için sağol denemedim daha ama eminim işe yarayacaktır bu arada nasıl bi sehabe fanısın adam her yerde 😂😂😂