trzproffical
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

AÇIKLAMA

Tüm resimler, ve araştırma bana aittir. Saat 3:50'de kalktım. Araştırdım Root atmak için dosyayı falan buldum. Sonra topladım 2 tane yöntem çıktı

ROOT ATMA 1. YÖNTEM TELEFONDAN UYGULAMAYLA (KİNGUSER)
Telefondan uygulama ile oluyor SDN'de göremedim konuyu falan bende açayım dedim bi konu fazla konu göz çıkarmaz dedim. (1.Konum)

Telefonu aldık elimize giriyoruz buna tıklıyoruz insin canım apkcım.

APK'Yı kurup açıyoruz. Daha Sonra O çince Root yazan şeye basıyoruz (bi ara bu uygulamanın Türkçe'sini yaparım. Türküz biz ne çiniymiş biz yaptık çiniyi zaten)

Bu root ikonu kafeste halay çekiyor olacak. Bekleyin dolsun 3 dk falan sürüyor.

Sonra bu ekran gelecek. Ama ben root attığımdan yukarıda SuperUser ikonu var. Sizde Ağlayan Android olacak. Daha Sonra telefonu yeniden başlatıp, tekrar burdakileri yapın yukarıdaki ikon çıkınca tekrar başlatın ve rootun keyfini çıkarın. (İnşallah resimlerdeki gölge hatalrı görünmüyordur)
YÖNTEM 2 : USB DRİVER İLE KURMAK (SUPERSU)
Önce şu alttaki resimden indirin driver ve root zımbırtılarını. Bilgisayarda kalacak.

Ayarlar > Hakkında'ya giriyoruz
20 Kere Falan Hızlı Hızlı Derleme Numarasına Basın. Geliştirici Seçenekleri Gelecek.

Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB HATA AYIKLAMA'yı aktif ediyoruz.

Ayarlar > Güvenlik> Bilinmeyen kaynakların yanındaki tiki açın

Telefonu USB ile bilgisayarınıza bağlayın.

Verdiğim linkteki dosyaları bir yere çıkartın.

Driver klasörüne girin ve Autorun_Install'e çift tıklayın.

İleri diyin (İleriiiii espri yaptım bu arada İleri İleri diyen nesiliz nizden zarar gelmez)

Sonra son deyin geçin kenara.

DiscoveryRoot klasörüne girin ve run.bat'ı çalıştırın.

Herhangi bir tuşa basın ama Türkçe karakter olmasın siz işinizi sağlama alın entera yada spaceye basın

Bir daha entera basın.

Al oldu root isiyodun root root oldu mu he oldu mu .s.s.s.s.s.s Telefon kendini yeniden başlatıp SuperSU kuracak.
IMEI YEDEKLEME

Dosyayı indirip kuruyoruz. Açıyoruz imei yedekle var ona basıyoruz oluyor. Eski sürümü varsa Discovery Customizer'in silin. Sorun çıkabiliyor.
Emeğe saygı biraz, bak yorum yaz sağol diye gerisi önemli değil araştırmalarım sonunda CWM kurmayı da bulacağım hiç bir şey elimden kaçamaz!