Gmd 1 4.4.2 güncelleme sonrasi usb sorunu !! Yardim

anilanil01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Benim telefonumun markası General Mobile Discovery. Son güncellemeyle birlikte usb kablosunu bağladığım zaman telefon şarj oluyor fakat telefona hiçbirşey gelmiyor bilgisayara da öyle. Her yere baktım tek çarem sizsiniz nolur yardım edin :/ (Kardeşimde eski sürümlü Discovery var aynı kablo aynı PC ama onda görüyor )

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Benim telefonumun markası General Mobile Discovery. Son güncellemeyle birlikte usb kablosunu bağladığım zaman telefon şarj oluyor fakat telefona hiçbirşey gelmiyor bilgisayara da öyle. Her yere baktım tek çarem sizsiniz nolur yardım edin :/ (Kardeşimde eski sürümlü Discovery var aynı kablo aynı PC ama onda görüyor ) :mad:
geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu aktif etmeyi dener misin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende de aynısı oldu 1 hafta önce usb girişnde k kablolarda sıkıntı var garantilise gonder garanti beleş yapıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.A. Aynı problem bende de var ve internetteki aramalarıma rağmen şu anda bir çözüm bulabilmiş değilim. İnşallah kısa zamanda bu problemin çözümü ile ilgili fikri olan bir arkadaş cevap yazar.