GMAX Yeryüzündeki İlahi Adrenalin Deneyimi (Videolarla :D)

Bu konuyu okuyanlar

unutulmazx

Doçent
Katılım
16 Şubat 2012
Mesajlar
525
Reaksiyon puanı
14
Puanları
18
GMAX
Yeryüzündeki İlahi
Adrenalin Deneyimi

GMAX Yeni Zelanda'dan çıkıp dünyanın dört yanına yayılmış, gücenli ve heyecanı doruk nokyasında yaşayan bir teknoloji harikası! GMAX ile Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde tanışın ve asla unutamayacağınız bir adrenalin deneyimi yaşayın. Bu deneyimi ölümsüz kılmak isterseniz fotoğraflarınızı ve videolarınızı da satın alabileceksiniz.


GMAX NEDİR?
Önce Bungy Jumping vardı! Bu çılgın adrenalin sporu da Yeni Zelanda'dan çıkıp tüm dünyaya yayılmıştı, ama ünlü Yeni Zelandalı maceraperest Troy Griffin bungy jumping deniyimini daha yoğun ve daha güvenli bir hale getirmeyi kafaya koymuştu. Griffin, 1995 yılında GMAX Reverse Bungy aletini dünyaya tanıttı. Kısa sürede dünyanın dört yanına yayılan GMAX bildiğimiz bungy deneyimini tersine çeviriyor. İki kule arasında asılı oturma yeri gerdirme yöntemi ile büyük bir hızla (2 saniyede 200 kilometre sürat) yukarı fırlıyor ve katılımcılar 5 G kuvvetiyle inanılmaz dakikalar yaşıyorlar. GMAX'in yarattığı adrenalin tecrübesi bir roketin fırlatılışında astronotların hissettiklerine eşdeğer.



Birbirinden komik 2 adet video paylaşacağım arkadaşlar ikisinide izlemenizi tavsiye ediyorum bir adet daha vardı ama çok fazla küfürlü olduğu için vermedim
[video=youtube;upgYomPto7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=upgYomPto7k[/video]

[video=youtube;FFUzkaocTEY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FFUzkaocTEY[/video]
 
Üst