Gm9 pro vs redmi note 7

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar. 2000 liraya hangi telefon önerirsiniz kamera ve batarya önemli benim için. Gm9 pro batarya ve kamera özelliği ile daha çok ön plana çıkıyor gibi. Performansları aynı biliyorum. Kamerası note 7 o kadar iyi değil. Sizin düşünceniz nedir

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Bence gm9pro genel olarak daha iyi bi telefon

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Sabah şarjdan çıkardım çoğunlukla operaminide takılıyorum ve facebook.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190628-234535.png
    Screenshot_20190628-234535.png
    102.9 KB · Görüntüleme: 393

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Nasıl memnun Musun dostum. Kamera ve programları kullanma açısında donma Kasma vs var mı
Oyun oynayan birisi değilim ,bundan önce gm5 plus vardı video çekimleri iyi 1080p 60fps ve 4k filan olması benim hoşuma giden özellikler donma kasma yaşamadım daha önce bundan daha telefonda kullanmamıştım beni fazlasıyla tatmin etti ,ses güzel çift hoparlör diyor ama altta tek diğeride ahizeden çıkıyor sese efekt veriyor.

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnt
Oyun oynayan birisi değilim ,bundan önce gm5 plus vardı video çekimleri iyi 1080p 60fps ve 4k filan olması benim hoşuma giden özellikler donma kasma yaşamadım daha önce bundan daha telefonda kullanmamıştım beni fazlasıyla tatmin etti ,ses güzel çift hoparlör diyor ama altta tek diğeride ahizeden çıkıyor sese efekt veriyor.
[/QUOTE. İnternetten izlediğim kadarıyla ses olayı iyi başarılı. Oyunlarda mesela pupg de kasma yaşanmıyormuş. Tabi sen daha iyi bilirsin kullanıcı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben internwtren tanıtımına baktım kamera batarya olarak iyi performans olaeakta donma kasma yapmıyormuş. Tabi siz daha iyi bilirsiniz kullanıcı olarak

Son düzenleme:

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
GM 9 Pro daha iyidir. İki cihazda da sıkıntı yaşayanlar var ama Redmi Note 7 çok farklı sıkıntılar çıkarmaya başladı. GM 9 Pro modelindeki sıkıntılar da güncelleme ile çözülmüştü. RN7 modelinde hayalet ekrandan tutun da batarya, ısınma gibi birçok sorun yaşayan kullanıcıyla karşılaştım. İlk çıktığı zaman mecbur pek alternatifi olmadığı için tavsiye ediyorduk ama bu durumda RN7 alırken iki kere düşünmek lazım. GM markası da bir bakıma LG markası gibi. Eski modellerindeki sıkıntılardan dolayı insanlar biraz çekiniyor fakat LG G6 modelinden itibaren nasıl sıkıntıların neredeyse hepsini geride bıraktıysa GM de 9 Pro modeliyle geride bırakmış gibi duruyor. Bir ara indirim çeki dağıtıyordu GM kendi sitesinde, 1550 liraya geliyordu GM 9 Pro, o fiyatlara bulabilirseniz daha iyi tercih olabilir. Kamera, ekran, batarya, ses kalitesi gibi konularda GM 9 Pro daha iyi.

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
GM 9 Pro daha iyidir. İki cihazda da sıkıntı yaşayanlar var ama Redmi Note 7 çok farklı sıkıntılar çıkarmaya başladı. GM 9 Pro modelindeki sıkıntılar da güncelleme ile çözülmüştü. RN7 modelinde hayalet ekrandan tutun da batarya, ısınma gibi birçok sorun yaşayan kullanıcıyla karşılaştım. İlk çıktığı zaman mecbur pek alternatifi olmadığı için tavsiye ediyorduk ama bu durumda RN7 alırken iki kere düşünmek lazım. GM markası da bir bakıma LG markası gibi. Eski modellerindeki sıkıntılardan dolayı insanlar biraz çekiniyor fakat LG G6 modelinden itibaren nasıl sıkıntıların neredeyse hepsini geride bıraktıysa GM de 9 Pro modeliyle geride bırakmış gibi duruyor. Bir ara indirim çeki dağıtıyordu GM kendi sitesinde, 1550 liraya geliyordu GM 9 Pro, o fiyatlara bulabilirseniz daha iyi tercih olabilir. Kamera, ekran, batarya, ses kalitesi gibi konularda GM 9 Pro daha iyi.
Şuanda 1850 tl :(

Sitesine baktım 1700tl şuanda

Son düzenleme:

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Şuanda 1850 tl :(

Sitesine baktım 1700tl şuanda
GM'nin bu modeldeki belki de tek yanlışı fiyatlandırması oldu dostum. 3000 liradan piyasaya sürüldü, kısa süre içerisinde 1500 liraya kadar düştü, şimdi tekrar yükselişte. Net bir fiyattan piyasaya sürülse cihazın hangi kategoride değerlendirileceği belli olurdu. Cihazın kağıt üstündeki özellikleri bu piyasada 2500 lira eder. Amoled ekranı, Dxomarktan 90 puan almış kamerası, ortalama işlemcisi, stereo hoparlörü, bataryası, dolby atmos özelliği ve sağlam kasası ile bu fiyatta çok iyi cihaz. Devlet ile el ele verip yabancı markalara getirdikleri vergilerden dolayı ben GM markasını sevmiyorum ama bu cihazı kötü yapmaz. Marka güzellemesi veya kötülemesi yapmaya da gerek görmüyorum, bütçenize göre en iyi seçenek bu cihaz açıkçası. Sahibinden gibi sitelerde belki kapalı kutu daha ucuza bulabilirsiniz bir göz gezdirin derim.

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
GM'nin bu modeldeki belki de tek yanlışı fiyatlandırması oldu dostum. 3000 liradan piyasaya sürüldü, kısa süre içerisinde 1500 liraya kadar düştü, şimdi tekrar yükselişte. Net bir fiyattan piyasaya sürülse cihazın hangi kategoride değerlendirileceği belli olurdu. Cihazın kağıt üstündeki özellikleri bu piyasada 2500 lira eder. Amoled ekranı, Dxomarktan 90 puan almış kamerası, ortalama işlemcisi, stereo hoparlörü, bataryası, dolby atmos özelliği ve sağlam kasası ile bu fiyatta çok iyi cihaz. Devlet ile el ele verip yabancı markalara getirdikleri vergilerden dolayı ben GM markasını sevmiyorum ama bu cihazı kötü yapmaz. Marka güzellemesi veya kötülemesi yapmaya da gerek görmüyorum, bütçenize göre en iyi seçenek bu cihaz açıkçası. Sahibinden gibi sitelerde belki kapalı kutu daha ucuza bulabilirsiniz bir göz gezdirin derim.
Sahibinden filan sapıtmış 1800 -2000 tl fiyat çekmişler şuanda kendi sitesinde 1700 tl. Bunu almaya karar verdim

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Sahibinden filan sapıtmış 1800 -2000 tl fiyat çekmişler şuanda kendi sitesinde 1700 tl. Bunu almaya karar verdim
Almadan önce GM 9 Pro kullanıcı forumlarına bir göz gezdirin, alanların kaçı memnun kaçı memnun değil biraz görün. Biz burada genellikle kağıt üzerinde yazan donanımlarını biliyoruz, ona göre tavsiye veriyoruz. Kullanıcı memnuniyetine de göz atmakta fayda var

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Almadan önce GM 9 Pro kullanıcı forumlarına bir göz gezdirin, alanların kaçı memnun kaçı memnun değil biraz görün. Biz burada genellikle kağıt üzerinde yazan donanımlarını biliyoruz, ona göre tavsiye veriyoruz. Kullanıcı memnuniyetine de göz atmakta fayda var
Okuduğuma göre yüzde 80 memnun. Siz ne düşünüyorsunuz

Gittim honor 8x aldım şuanda bayıldım :(

Son düzenleme:

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Sadece performans önemli ise meizu x8 modelinede bakın ama güncelleme konusunda google ana güncellemelerini vermiyorlar bilgin olsun.

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Okuduğuma göre yüzde 80 memnun. Siz ne düşünüyorsunuz

Gittim honor 8x aldım şuanda bayıldım :(
Honor 8x aldıysanız hayırlı olsun. Ben yine de GM 9 Pro modelini tavsiye ederdim ama artık pek bir önemi kalmamış gibi :) İyi günlerde kullanın

anatolakis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Honor 8x aldıysanız hayırlı olsun. Ben yine de GM 9 Pro modelini tavsiye ederdim ama artık pek bir önemi kalmamış gibi :) İyi günlerde kullanın
Bugün aslında gm bin kendi mağazasına gittim. İçerde bir dünya tamire telefon getiren insan vardı teşhir telefonlara bakıyordum şarzı yok görevliye söyledim almak istiyorum bakıcam pazartesi gelin dediler. Düşünün alıcam telefona bir bakayım dedim adam şuanda şarzı yok pazartesi gelin dedin neyse ben gene almak için yeltendim sanırım yarım saat beklettiler oturdum gm9 pronun yorumlarına baktım tekrar gittim almak istiyorum diye adam 2 dk bekleyin dedi 10 dk geçti molaya çıktı (((: neyse tekrar yorumlara baktım bir yorumda gm9 pronun galerisi olmadığını söyledi Google fotoğraflar varmış sadece. Hem görevlinin bu davranışları hem tamire getiren bir dünya insan ve galeri in olmamıyışından dolayı çok soğudum gittim ordan vatan computere honor 8x gözüme çarptı tasarımı çok iyiydi hemen donanım özelliklerine baktım sonra kamerasını test ettim ve çok hoşuma gitti şuanda 1 gün oldu pupg olsun menü geçişleri Instagram Facebook gezintileti olsun çok iyi. Şuanda çok memnunum ancak kutunun içinden kulaklık çıkmayışı ayrı bir fiyasko hayal kırıklığı oldu

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Bugün aslında gm bin kendi mağazasına gittim. İçerde bir dünya tamire telefon getiren insan vardı teşhir telefonlara bakıyordum şarzı yok görevliye söyledim almak istiyorum bakıcam pazartesi gelin dediler. Düşünün alıcam telefona bir bakayım dedim adam şuanda şarzı yok pazartesi gelin dedin neyse ben gene almak için yeltendim sanırım yarım saat beklettiler oturdum gm9 pronun yorumlarına baktım tekrar gittim almak istiyorum diye adam 2 dk bekleyin dedi 10 dk geçti molaya çıktı ((:) neyse tekrar yorumlara baktım bir yorumda gm9 pronun galerisi olmadığını söyledi Google fotoğraflar varmış sadece. Hem görevlinin bu davranışları hem tamire getiren bir dünya insan ve galeri in olmamıyışından dolayı çok soğudum gittim ordan vatan computere honor 8x gözüme çarptı tasarımı çok iyiydi hemen donanım özelliklerine baktım sonra kamerasını test ettim ve çok hoşuma gitti şuanda 1 gün oldu pupg olsun menü geçişleri Instagram Facebook gezintileti olsun çok iyi. Şuanda çok memnunum ancak kutunun içinden kulaklık çıkmayışı ayrı bir fiyasko hayal kırıklığı oldu
Bazı Çin markaları kulaklık koymuyor masraftan kısıp cihazı daha ucuza satmak için. Açıkçası orta seviye cihazlara koydukları kulaklıklar genellikle beş para etmeyen kulaklıklar oluyor, koymamalarına üzülmeyin yani. GM marka olarak bir fırın ekmek yemesi gereken markalardan, yukarıda da belirttiğim gibi markayı sevmiyorum. Huawei'nin Amerika ile arasının düzelmesinden sonra Honor cihaz almak gayet iyi seçim dostum, 8x modeli de gayet iyi cihaz. Günlük kullanımda çok rahat işinizi görür. İçinize sindikten sonrası çok da mühim değil

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Bazı Çin markaları kulaklık koymuyor masraftan kısıp cihazı daha ucuza satmak için. Açıkçası orta seviye cihazlara koydukları kulaklıklar genellikle beş para etmeyen kulaklıklar oluyor, koymamalarına üzülmeyin yani. GM marka olarak bir fırın ekmek yemesi gereken markalardan, yukarıda da belirttiğim gibi markayı sevmiyorum. Huawei'nin Amerika ile arasının düzelmesinden sonra Honor cihaz almak gayet iyi seçim dostum, 8x modeli de gayet iyi cihaz. Günlük kullanımda çok rahat işinizi görür. İçinize sindikten sonrası çok da mühim değil

Arasını düzeltti mi ? Nasıl ya ?