GM kullanan dostlarım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Dostlarım merhaba. LG G3 kullanıyorum 2.5 yıldır ama telefon artık çok sinir bozmaya başladı. Aklımda GM 5 Plus var. Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
Teşekkürler.
Not: Telefonların fiyatları çok arttı ve artık f/p telefonları tercih etmek istiyorum.

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
6-7 aylık GM 5 plus deneyiminden sonra bendeki izlenimleri

*Stabil !
*Ahize Sorunu var (kronik)
*Dahili 32 gb tı çok yavaş (oyun vs çok yavaş açılıyor) onun dışında sıkıntı yok.
*Şarjı 1 günü rahat götürür (yarım ekran ışıgında az oyun güncell kullanımla 3g 2-3 saat açık oldumu bir gün rahaat)
*Çok hızlı şarj oluyor.
*Oyun Oynamaya başlayınca Kombiyi kapatabilirsin. (Telefon oyun application larını açtıgın anda Kumtel Soba oluyor)
*Normal Kullanımda 3g açıksa maalesef yine ısınıyor.
*Whatsapp gibi application larda mikrofon çalışmıyor maalesef !
*Hoparlörü iyi.
*Senin sesin karşı tarafa çogu zaman boguk gider.

Velhasıl kelam f/p olarak çok iyi. Bu bilgileri herkes vermez :)
Ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden.

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Dostum verdiğin çok kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Birkaç cümlen açıkcası beni korkuttu.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Dostum verdiğin çok kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Birkaç cümlen açıkcası beni korkuttu.

Ufak tefek problemler sizi rahatsız ediyorsa almayın hocam telefonu ben 6 ay kullandım ve ilk başlarda hiç kafama takmadığım bir iki kronik sorun beni kanser ettiği için değiştirdim ki uzun kullanımda kronik sorunlar haricinde de başka sorunlar baş gösterebiliyor.

Ne derece ihtiyaçlarınıza uyar bilmiyorum ama ben samsung a7 2016 kullanıyorum ve memnunum. Araştırabilirsiniz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

*Stabil !
*Dahili 32 gb tı çok yavaş (oyun vs çok yavaş açılıyor) onun dışında sıkıntı yok.
*Şarjı 1 günü rahat götürür (yarım ekran ışıgında az oyun güncell kullanımla 3g 2-3 saat açık oldumu bir gün rahaat)
*Çok hızlı şarj oluyor.
*Oyun Oynamaya başlayınca Kombiyi kapatabilirsin. (Telefon oyun application larını açtıgın anda Kumtel Soba oluyor)
*Hoparlörü iyi.

sıfırla onu yada whatsapp'ı uygulamalardan bul durdur onu ön belleğini sil dene gm5p ler var sorun yok.

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
sıfırla onu yada whatsapp'ı uygulamalardan bul durdur onu ön belleğini sil dene gm5p ler var sorun yok.

Doğrudur Hocam olabilir bir çok araştırma yapıp 2 defa servise götürmeme rağmen çözememişlerdi bilgin çok kıymetli aslında umarım buradan herkes ulaşabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---

İnanın korkulacak bir telefon değil ama o küçük mide bulandırıcı şeyler maalesef can sıkıyor :(
Yoksa gönül rahatlığı ile Türkiye'min Iphon'u diyebilirdim o kadar temiz ve stabil bir arayüz var ama dediğim gibi küçük detaylar bazen herşeyi mahvediyor.

Saygılar.

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kardeşim ben huyumdan dolayı kusur çok kabul edemeyen bir insanım yoksa dediğin gibi telefon canavar gibi duruyor. Ayrıca piyasadaki şu şartlarda dış sermayeye yatırıp yapmak yerine yerli sermayelere yatırım yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Huseyin29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende gm 5 plus kullanıcısıyım eğer benim gibi çok oyun oynamıyorsanız telefonu kolay kolay ısındıramazsınız ben 4.5 g kullanıyorum hiç ısınmıyor ahize sorunu falanda yok .Şuana kadar bir sorun görmedim teşekkürler.

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bende gm 5 plus kullanıcısıyım eğer benim gibi çok oyun oynamıyorsanız telefonu kolay kolay ısındıramazsınız ben 4.5 g kullanıyorum hiç ısınmıyor ahize sorunu falanda yok .Şuana kadar bir sorun görmedim teşekkürler.
Hızı nasıl dostum telefonun? Videolarda çok hızlı duruyor da

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bizdeki kullanıcı tekno engelli hızından şikayet etmiyor donma yok demek o tekno özürlü galaxy ace4 lite( beterin beteri) almış onu kullanırken lugatı genişliyor...

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276

*Stabil !
*Çok hızlı şarj oluyor.
*Hoparlörü iyi.

Ahize sorunundan kastınız nedir?