GM discovery yardım

harunreis155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gm disco very 16 gb lk bi tel düşünüyorum çok hosuma gidiyor ama 2 sebebim war birde sizden fikir almak istedim.

Şimdi arkadaşlar çevremdekiler bana böyle diyorlar gm disco very yabancı ülkede üretiliyor ve garantisi yabancı ülkede parçaları bulunmuyor böylemidir sizce ??

Diğer sorun ise samsung'un telleri android ve bütün telleri kasıyor bizzat biliyorum. kullaındın bu anroid ler samsung için mi kasıyor yoksa disco very de ksarmı bir bilginiz warmı acaba. benim almak istemem uygulama ve internette hızlımıdır yanii ..

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet Türkiye de parçaları yok.
Discovery kullanmadım , s3 kullanmaktaym ve samsung android olduğu için kasmıyor.kullandığı touchwiz ve her güncelleme ile telefona koyduğu abuk sabuk programlardan dolayı kasma yapıyor.
bknz : nexus'u örnek alalım mesela.saf android kullandığından dolayı ne bir kasma mevcut ne de performans düşüşü bu durum discovery de nasıl bilmiyorum fakat discovery kasıyor diye hiç şikayet duymadm , şarj soketi bozulduğuna dair şikayet duydum hep.Bütçe kısıtlaman yok ise elite almanı öneririm.

harunreis155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçe 750-800 disco very o yönden kafamıı karıstırıyor samsung tel kullandım ve aşırı derece kasma war vde arakdaşım s3 mini kullanyr nette felan kasma oluyor çıplak gözle şait oldum .s

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
1-Bilmiyorum...

2- 16 gb siyah modelini 4 aydır kullanıyorum herhangi bi sorun yada problemle karşılaşmadım kasmada dahil...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Parça bulunmuyor derken garantisi aksesuarları mevcut zaten general mobile ye güvenmiyorum dersen motorola moto g öneririm

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşın güç tasarrufu açık mı kullanıyor telefonu bilmiyorum güç tasarrufu telefonun cpu özelliğini kısıyor o bakımdan kasmalar yaşanabilir.telefon normalde 4 çekirdek çalışırken güç tasarrufuyla 1 çekirdek de çalışıyor diye biliyorum.benim s3 de nadir kasmalar yaşıyorum güç tasarruf kapalı original stock rom kullanıyorum şikayetim yok.tek şikayetim güncelleme vermemesi :D

Sana gelirsek , zorlayabilirsen elite daha iyi bi tercih olur yeni çıkan bi cihaz ve discovery'nin ipi o bakımdan kenara atılabilir bu yönden de üzülürsün sonra :)

harunreis155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan gm disco very 16 gb lik hosuma gidiyor ve alasım war ram felan 1 gb özellkleride iyi ama android de böyle teller war forumlarda felan kasma çok oldgnu söylüyorlar android ' de o yüzden bide sizin ve kullanıcı yorumlarını dinlemek istedim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
rica etsem discovery birleşik yazar mısın alacağın telefonun adını bilmiyosun yahu :D Kasma istemiyorsan moto g iyidir çakma nexus gibi sürekli güncelleme alıyor 4.4.2 yüklü geliyor :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Android de kasma denilince akla samsung gelir zaten :) için rahat olsun discovery de kasma sıkıntısı olacağını sanmam ama dedigim gibi elite almalısın :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
adam 700-800 demiş sen 1300 uçtun :) Mayıs gibi Elite Lite modeli gelcek 1000 liraya alabilirsen süper cihaz :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Normal elite alması daha iyi olur elite lite 2 gb ram ile gelecek

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
yahu 3 gb yi doldurabilcen mi sanki 2gb de yeterli ama dersen ki film izlerim oyun oynarım hafıza yüksek olsun o zman 32gb lik alırısn :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zevk meselesi :D
Ayrıca yüksek çözünürlüklü oyunları oynamak isteyecektir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Zevk meselesi :D
Ayrıca yüksek çözünürlüklü oyunları oynamak isteyecektir.
Dostum ne alakası var 2gb ramli versiyon yüksek çözünürlük oynatamayacak mı yapma etme :lol: oyun performansı cpu-gpu ya bağlıdır :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bazen en iyisini almak gerekir.
Ayrıca cpu-gpu ile bitmiyor.
Ram'inde etkisi var.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
tamam dostum saat 1 olmuş sen sağlam bi uyku çek :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz konuşmalardan hoşlanmam
arkadaşım dedigim gibi 3 gb daha iyi olacak.fazla uzatma lütfen.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Performans olarak çok farketmeyecektir diyorum ve yatıyorum :) iyi geceler