GM Discovery Elite İçin Güncelleme Yayınlandı

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

engerex

Müdavim
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,676
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
General Mobile güvenmeyin. Yaptıkları ortada, yapacakları farklı olmaz.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme yaptım ama kısayoldan kamera gibi bazı özellıkleri gitti
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dİscovrey Elite Güncellemesi ne zaman gelecek 4.4. ve elit kullanıcıları StoreID olan radio neden hata veriyor yada sade bende mi veriyor? Acaba gelecekteki güncellemede görüntülü arama gelir mi acaba?... Bu konularda bilgisi olan var mı?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç beklediğim gibi çıkmadı acilen yeni güncelleme yapılmasını bekliyorum bu seviyedeki diğer tellere bakılsın aradaki eksik olanlar çıkar zaten.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba elite telefona artık yeni bir güncelleme gelsin yeni sürüme ne zaman gecilecek acaba? mümkünse yeni sürümde su rehbere düzeltme gelsin isimler kendiliğinden çoğalıyor numaralar değişiyor...görüntülü aramada gelirse güzel olur.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk başta bir çok kişinin düşündüğü gibi basit güncellemeler yerine görüntülü görüşme özelliği gelmeli şimdiki tüm akıllı telf. var olan bir özellik ayrıca led ışıkları da düzeltilmeli şarj olurken mavi dolunca yeşil ve diğer her şey de yeşil başka renklerde eklenmeli.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
paranızı bosuna harcamayın general mobile almayın aldırtmayın paranız boşa çöpe gitmesin
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
görüntülü konuşma gelmesını beklıyorduk ama gelmedı nasl bır sacmalıksa bu telefon bırde gm serısının en ıyısıymıs dıscovery 1 de ılk cıkarttıgı serıde dahı bu ozellık varsa 1.000 tl uzerınde satısda olan bu telefonda neden o kadar ozellık yok ?
 
Üst