rastegamer
Asistan
Merhaba arkadaşlar. Yarın türkcell'den bu telefonu alacağım. Sizce almalımıyım? 2. Konum çünkü çok şikayet okudum ekran sararması hızlı şarj olmama gibi sorunlar.
Merhaba arkadaşlar. Yarın türkcell'den bu telefonu alacağım. Sizce almalımıyım? 2. Konum çünkü çok şikayet okudum ekran sararması hızlı şarj olmama gibi sorunlar.
Sizce bu telefonun sar değeri fazla mı?Bu sitede sar değeri 1.68 W/kg(10g) olarak gösterilmiş.Site: General Mobile GM 5 PlusDostum alacağın başka telefon yok o fiyata. Xiaomi Mi5 dedim ama Turkcell de yok. O bandda başka rakibi yok
Sizce bu telefonun sar değeri fazla mı?Bu sitede sar değeri 1.68 W/kg(10g) olarak gösterilmiş.Site: General Mobile GM 5 Plus
Yani göz ardı mı edelim?Aslında telefon fiyatına göre gayet güzel.ya tabii ki düşük sayılmaz ama bizim sar'a maruz kaldığımız şey sadece telefon değil ki. Çevremizdeki bir sürü baz istasyonu belki de telefonun bizi maruz bıraktığı sar'ın kat kat daha fazlasına maruz bırakıyor
Türkcell'de yok. Şimdi gm 5 plus un sar değeri yüksek olursa ne olur.
Yani göz ardı mı edelim?Aslında telefon fiyatına göre gayet güzel.
Ne zaman aldınız? Çünkü 1. serisi sorunlu diyorlar.Ben alınmaz diyorum. Daha önce bir yakınıma aldık şarj problemi çıktı, direk iade yaptık. Ayrıca malzeme kalitesi vasat.
3ay oluyor.Ne zaman aldınız? Çünkü 1. serisi sorunlu diyorlar.