oyundayken ısınması normal 40 geçmediği sürece ısınmıyordurTelefonu alalı yaklaşık 3 ay oldu sıkıntısız kullanıyordum son zamanlarda ısınmaya başladı 40 - 38° arasında sürekli nasıl düşürebilirim yoğun kullaınm ve pubg çok oynuyorum sopuduğda aldığımda 3 4 dkda ısınıyor
oyundayken ısınması normal 40 geçmediği sürece ısınmıyordur
media tek işlemciler zaten genel olarak ısınıyor telefonu çok zorlamanı tavsiye etmem mesela oyun oynarken şarj etmemelisin yada ısınınca kullanmaya devam etmemelisin yapılacak çok birşey yok maalesef :/Normaldede 37 38i görüyor ama oyun dışında
Oyunda her cihaz ısınır.Oyunda ısınması gayet normal.Oyun dışında ısınma ekran parlaklığını full yapma, yüksek performans modunu aktif etme,5-6 saat yoğun kullanım gibi senaryolarda olur.Bu yazdıklarımı yapmadığın halde oyunsuz ısınıyorsa servise gönder derim.Telefonu alalı yaklaşık 3 ay oldu sıkıntısız kullanıyordum son zamanlarda ısınmaya başladı 40 - 38° arasında sürekli nasıl düşürebilirim yoğun kullaınm ve pubg çok oynuyorum sopuduğda aldığımda 3 4 dkda ısınıyor
Exynos 990 dan kaynaklı bir durum.Snapdragon lu S20 plus da o ısınmayı göremezsin.Exynos işlemcilerin kötü kaderi.Isınma sorunu birçok telefonda var şu an dostum. Ben de s20 plus var .5-6 program arka planda çalışınca ısınıyor. 6500 TL de para verdik ?