Soru Global call hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar ben türkiyenin bu hale gelmesinden çok üzülüyorum.. zaten yangın a çok üzülüyorum antalyam yanıyor ülkem yanıyor bide siyasete döktüler iktidar ile muhalafet.. bide sosyal medya da yardim edin diye millet bağırıyor buna üzülsem mı sevinsem mı bilemedim yardımlar karşılık buluyor.. siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hiç paylaşmadım

Reaksiyon puanı
1,766
İnsanlar tabii iyi niyetli paylaşıyor ama bunda art niyet görüyorum. Tüm dünya küle dönmüş durumda ama elp törkey elp törkey xd

Zaten onu geçtim sosyal medya dan yardım istemek nedir zaten ab ye başvurumuzu yaptık uçaklar geliyor yardımını gönderen gönderdi ya da gönderecek.

yunanistan da uçak veririz diye şov yapmıştı sonra "ne uçağı ya" durumuna geldiler :D

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
İnsanlar tabii iyi niyetli paylaşıyor ama bunda art niyet görüyorum. Tüm dünya küle dönmüş durumda ama elp törkey elp törkey xd

Zaten onu geçtim sosyal medya dan yardım istemek nedir zaten ab ye başvurumuzu yaptık uçaklar geliyor yardımını gönderen gönderdi ya da gönderecek.

yunanistan da uçak veririz diye şov yapmıştı sonra "ne uçağı ya" durumuna geldiler :D
Aynen yunanistan önce kendinkini söndürsün...