GlaxyS3 4.1.2'ye güncellemek İstiyorum

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lütfen Yardım Her Telefon Güncellemesinden Anlayanlar Baksın

ARKADAŞLAR ELİMDE SAMSUNG GALAXY S3 VİETNAM ÜRÜNÜ VAR AMA ANDROİD 4.1 YÜKLÜ BEN 4.1.2 YAPMAK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ YAPAMADIM DOWNLOAD MODUNA GİRMİYOR YARDIMCI OLACAK VEYA OLMAYA ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM İYİ AKŞAMLAR SHİFTDELETE.NET :blink:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Lütfen Yardım Her Telefon Güncellemesinden Anlayanlar Baksın

ARKADAŞLAR ELİMDE SAMSUNG GALAXY S3 VİETNAM ÜRÜNÜ VAR AMA ANDROİD 4.1 YÜKLÜ BEN 4.1.2 YAPMAK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ YAPAMADIM DOWNLOAD MODUNA GİRMİYOR YARDIMCI OLACAK VEYA OLMAYA ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM İYİ AKŞAMLAR SHİFTDELETE.NET :blink:
Buradanten sorununu dile getirebilirdin ? Ve gayet açıklayıcı olduğuna inanmaktayım :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlardan özellikle rica ediyorum forumda iyice araştırma yapmadan , hali hazırda açık olan konuları okumadan ayrıca konu açamyınız lütfen, forum da samsung bölümü kısmında ihtiyacanıza yönelik tüm önemli konular mevcut zaten , halen ayrıca neden konu açılıyor anlamış değilim gerçekten..!

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kore Malı S3 VAR ELİMDE NASIL ANDROİD 4.1.2 YÜKLİYE BİLİRİM DOWNLOAD MODE ACILMIYOR. FORUMDA ARADIM YOK VAR DİYEN ARKADAŞLAR GÖSTERİNDE GÖRELİM !

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
downlad moda için

telefonu kapat

ses kısma + home tuşu + güç tuşuna aynı anda bas ve bekle , uyarı ekranı geldikten sonra 1 kere ses yükseltme tuluna bas sadece download modu açılması gerekecek

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılması gerektigini biliyorum ama acılmıyor farcory mode die bişi acılıyor

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
açılması gerektigini biliyorum ama acılmıyor farcory mode die bişi acılıyor
Kore malımı zaa :D Arkadaş Kore malı alırken bize mi sordun ? Veya Başlıkta belirttin mi ? Birde Kore malı derken Kore'den mi aldın 2 GB RAM 4 Çekirdek ?