Gizli profili görebilme saçmalığı

WhiteWalkerTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Google play'de bulunan postegro denilen uygulamayla instagram da ki gizli hesapları görebiliyoruz zamanında geçmişim olan bi insan bugün beni takip etmediği halde takip ettiğim insanların listesini döktü önüme bu nece bir saçmalıktır? :D o zaman ben direk herkese açık yapayım hesabı :D deliricem ya

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Arkadaşım kullanıyor. Ama bazılarını görüntüleyemedim dedi. Olayın mantığı sanırsam şu: Herhangi bir hesap uygulamaya giriş yaptığında hesaptaki fotoğrafları otomatikmen kendi sistemlerine yüklüyorlar. Farklı biri o hesabı aradığında direkt karşısına eldeki verileri sunuyorlar. Yani giriş yaparak kendi hesabınızı da gizlilikten çıkarmış oluyorsunuz.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama denedim. İşe yarıyor. Ne olur ne olmaz uygulamaya bilgilerinizi girmemeniz için kullanacaksanız fake bir hesap açıp onunla giriş yapmanızı tavsiye ederim. :D

WhiteWalkerTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yani işin aksine ben hiç bir 3. parti instagram uygulaması kullanmadım. ayrıca dün takip ettiğim insanlar bile sistemde gösteriliyor :D şaka gibi ve bu açıktan para kazanıyor yazılımı yapan insan :D neler kullanıyoruz da güvenliğe bak şuan sinirden sadece random atasım var lşkskdfsd,lşfisdf