- Reaksiyon puanı
- 609
100% FREE Software Giveaway on Aiseesoft Burnova 1.3.72 License – Free 1-Year Registration Code – for Windows Computers.
Aiseesoft Burnova, DVD / Blu-ray yapımı için neredeyse tüm video formatlarıyla uyumludur. Tam özelliklerle donatılmış bu program, tüm DVD oluşturma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
Sizin için neler yapabileceğini kontrol edelim:
Videoyu DVD'ye yazdırın
Blu-ray'e video yazın
Çıktı dosyasını özelleştirin
Ses parçası ve altyazı
Video Döndürme, Kırpma, Efekt Ayarlama
Ana Özellikler:
DVD diske / klasöre / ISO dosyasına video yazın
Blu-ray disk / klasör / ISO dosyasına video oluşturun
Çeşitli menü şablonlarıyla DVD / Blu-ray yazdırın
DVD / Blu-ray yazmadan önce videoları düzenleyin
Çeşitli video formatlarından DVD / Blu-ray oluşturun
Burnova Nasıl Kullanılır
Seçenek 1: Videoları DVD / BD'ye Yazma
Adım 1. DVD sürücüsüne boş bir DVD veya Blu-ray disk yerleştirin ve programa video dosyaları eklemek için "Ortam Dosyası / Dosyaları Ekle" yi tıklayın.
Adım 2. Başlığı, düğmeyi, metni, arka plan resmini ve müziği düzenleme dahil olmak üzere DVD menüsünü düzenlemek için "İleri" düğmesine tıklayın.
Adım 3. DVD / BD yazma ayarlarını almak için "İleri" yi ve videoları DVD veya Blu-ray diske yazmak için "Başlat" ı tıklayın.
Seçenek 2: Yazmadan Önce Video Efektlerini Düzenleyin
Adım 1. Düzenleme arayüzüne girmek için "Düzenle" düğmesini tıklayın ve videolarınızı renklendirmek için "Efekt" i seçin.
Adım 2. Parlaklığı, kontrastı, doygunluğu, tonu ve sesi manuel olarak ayarlamak için "Ayarla" yı tıklayın.
Adım 3. Videoyu 90 derece saat yönünde veya saat yönünün tersine döndürmek veya yatay veya dikey olarak çevirmek için "Döndür" düğmesini tıklayın.
Ayrıca diğer hediye fırsatlarına bakınız:
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
Not: Bu ücretsiz Aiseesoft Burnova kayıt kodu yalnızca bir yıl geçerlidir.
Kampanya sayfası: BURADAN
Kaynak: Aiseesoft Burnova Giveaway License & 60% Lifetime Discount Coupon
Aiseesoft Burnova, DVD / Blu-ray yapımı için neredeyse tüm video formatlarıyla uyumludur. Tam özelliklerle donatılmış bu program, tüm DVD oluşturma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
Sizin için neler yapabileceğini kontrol edelim:
Videoyu DVD'ye yazdırın
Blu-ray'e video yazın
Çıktı dosyasını özelleştirin
Ses parçası ve altyazı
Video Döndürme, Kırpma, Efekt Ayarlama
Ana Özellikler:
DVD diske / klasöre / ISO dosyasına video yazın
Blu-ray disk / klasör / ISO dosyasına video oluşturun
Çeşitli menü şablonlarıyla DVD / Blu-ray yazdırın
DVD / Blu-ray yazmadan önce videoları düzenleyin
Çeşitli video formatlarından DVD / Blu-ray oluşturun

Burnova Nasıl Kullanılır
Seçenek 1: Videoları DVD / BD'ye Yazma
Adım 1. DVD sürücüsüne boş bir DVD veya Blu-ray disk yerleştirin ve programa video dosyaları eklemek için "Ortam Dosyası / Dosyaları Ekle" yi tıklayın.
Adım 2. Başlığı, düğmeyi, metni, arka plan resmini ve müziği düzenleme dahil olmak üzere DVD menüsünü düzenlemek için "İleri" düğmesine tıklayın.
Adım 3. DVD / BD yazma ayarlarını almak için "İleri" yi ve videoları DVD veya Blu-ray diske yazmak için "Başlat" ı tıklayın.
Seçenek 2: Yazmadan Önce Video Efektlerini Düzenleyin
Adım 1. Düzenleme arayüzüne girmek için "Düzenle" düğmesini tıklayın ve videolarınızı renklendirmek için "Efekt" i seçin.
Adım 2. Parlaklığı, kontrastı, doygunluğu, tonu ve sesi manuel olarak ayarlamak için "Ayarla" yı tıklayın.
Adım 3. Videoyu 90 derece saat yönünde veya saat yönünün tersine döndürmek veya yatay veya dikey olarak çevirmek için "Döndür" düğmesini tıklayın.
Ayrıca diğer hediye fırsatlarına bakınız:

[Giveaway] Aiseesoft MobieSync - iPhone, iPad, iPod touch, Android ve bilgisayar arasında dosyaları senkronize edin - Ücretsiz 1 Yıllık Lisans
Discount Coupon + [Giveaway] Aiseesoft MobieSync - Receive registration code for free Aiseesoft MobieSync programı ile iPhone, iPad, iPod touch, Android ve bilgisayar arasında dosyaları senkronize edin. Dosyaları iOS, Android ve bilgisayar arasında kolayca aktarın. Resimleri, videoları...

Aiseesoft Screen Recorder 2 Giveaway - Ekran Kaydedici - Mac veya Windows Bilgisayar Ekranınızı Kaydetmenin Profesyonel Yolu - Ücretsiz 1 Yıl
Giveaway + Discount Promo Codes: Get free registration code of Aiseesoft Screen Recorder - Free 1 Year License Key Code + Get 50% discount coupon code on your cart at Aiseesoft Screen Recorder License Key and take advantage of this deal today! Redeem 50% Aiseesoft Promo Coupon Code. Video / Ses...

Aiseesoft FoneTrans Giveaway - iOS Veri Aktarımı - iPhone/iPad/iPod'dan Fotoğrafları, Videoları, Kişileri ve Diğer Medya Dosyalarını Aktarın - 1 Yıl
Aiseesoft FoneTrans Free Giveaway Registration Code - 1 Year License Key iPhone / iPad / iPod'dan fotoğrafları, müzikleri, kişileri, mesajları, videoları, notları, takvimleri, Safari, e-Kitapları ve arama günlüğünü senkronize etmek ve yönetmek için en iyi iOS veri aktarım yazılımıdır. iOS...

AnyMP4 DVD Ripper Giveaway - Ücretsiz 1 Yıllık Lisans - Güçlü Bir DVD Kopyalama Yazılımı - Windows & Mac
Discount: 50% OFF - AnyMP4 DVD Ripper for Windows/Mac Discount Coupon Code - DVD'yi MP4, MKV, AVI, MOV gibi Dijital Formatlara Dönüştürün ve Her Yerde İzleyin AnyMP4 DVD Ripper: Herhangi bir DVD Disk / Klasör / ISO görüntü dosyasını MP4, M4V, MKV, MOV, AVI, WMV, FLV, VOB, MP3 vb. Gibi 500'den...

Aiseesoft iPhone Unlocker – Ücretsiz Tam Sürüm Lisans [1 Yıllık]
Aiseesoft iPhone Unlocker 1.0.22 Free Giveaway Registration Code – Unlock Disabled iPhone – for Windows / Mac. iPhone Unlocker - Engelli iPhone'un Kilidini Açın Parolayı silerek iPhone iPad ve iPod'un kilidini açın. Apple Kimliğinizi veya parolanızı unuttuysanız Apple Kimliğini kaldırın. Veri...

FoneLab for Android Data Recovery Giveaway - Android telefonunuzdan silinen verileri kurtarın - Ücretsiz 1 Yıllık Lisans Anahtarı
FoneLab for Android Data Recovery Giveaway Registration Code 100% Yazılım Hediyesi - FoneLab Android Veri Kurtarma - ÜCRETSİZ Kayıt Kodu - En İyi Android Veri Kurtarma Yazılımı - Windows & Mac OS. Aiseesoft FoneLab Android Veri Kurtarma, Android verilerinizi kurtarmak için en iyi seçimdir...

Aiseesoft Data Recovery Ücretsiz Tam Sürüm Lisans [1 Yıllık]
Discount Coupon + Aiseesoft Data Recovery Giveaway Registration Code 1/Year Fotoğraflar, belgeler, e-postalar, sesler, videolar vb. Gibi silinen / kaybolan dosyaları kurtarın. Bilgisayardan, sabit sürücüden, flash sürücüden, bellek kartından, dijital kameradan dosyaları geri yükleyin...

Not: Bu ücretsiz Aiseesoft Burnova kayıt kodu yalnızca bir yıl geçerlidir.
Kampanya sayfası: BURADAN
Kaynak: Aiseesoft Burnova Giveaway License & 60% Lifetime Discount Coupon