Gittigidiyor yakında batar

pickitup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7 yıllık hesabım (bir satıcıya mesajla msn görüşmesi mümkün mü dediğim için ) uyarısız kapatıldı. Benim gibi birçok kullanıcı atılmış. Anlaşılan o ki gittigidiyor şımarıklığından kendi ipini çekiyor. Alternatifi olmadığından atını istediği gibi koşturuyor. Zaten ciddi bir müşteri kaybı yaşanıyormuş... İnşallah yakın zamanda batışlarını da izleriz.

ŞAH_PARS07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7 yıllık hesabım (bir satıcıya mesajla msn görüşmesi mümkün mü dediğim için ) uyarısız kapatıldı. Benim gibi birçok kullanıcı atılmış. Anlaşılan o ki gittigidiyor şımarıklığından kendi ipini çekiyor. Alternatifi olmadığından atını istediği gibi koşturuyor. Zaten ciddi bir müşteri kaybı yaşanıyormuş... İnşallah yakın zamanda batışlarını da izleriz.
adresi vermemesi kendi menfaati için.Örnek olarak evlenme programlarında da bi aday dışarıdan herhangi bir ilişki yaşaması programcıları kızdırır ve programa almazlar:lol:.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Uyarısız kapatma saçma.

damnedeyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende 7-8 senedir üyeyim soylediğiniz yeni bir uygulama değil kesinlikle. alıştan cok satış yaptım defalarca aynı sebeplerdende uyarı almışlığım vardır 1 kez hesabımıda dondurdular. kriterleri tam olarak nedir bilemiyorum bazılarının hesabını hemen kapıyorlar bazılarına uyarı veriliyor. gittigidiyora birşey olmaz bu sizin yorumunuz. adamların bir gideri yok komisyonla kazanıyorlar.
başıma gelen ilginç bir olayıda anlatayım geçen sene laptop satacaktım ilan açtım 2 gün sonra bir mail geldi laptop'ı almak istiyorum diye mail gg'dan değil özel gonderilmiş şaşırdım. alıcıyla görüştük mail adresimi nereden bulduğunu sordum gg çalışanı çıktı. komisyon odememek için boyle yapmış.biraz sohbet ettik bu uyarı maillerini sistem otomatik gonderiyor üst üste yapılırsa biz sistemden atıyoruz gibi birşeyler soyledi.benim bugune kadar edindiğim tecrübede sitede işlem sayısına gore muamele yapıldığını düşünüyorum.

m.emek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmadıkalrı saçma.En azında bir açıklama ve uyarı olması gerekiyor.Boşverin arkadaşım onlar biliri.Keybetten onlar olur..

by_linux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Alternatifi olmadığından atını istediği gibi koşturuyor" demişsiniz tabiki en büyük rakibi sahibinde.com gittigidiyor'u sollamak üzere:)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sahibinden.com hem ücretsiz hemde hızlı iş yapıyorlar.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Batan geminin malları bunlar gel vatandaş gel. :D :D

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
uyarı olmadan üyeliğe son vermek hiç etik değil

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
2. el ürüne başvurmam onun için hayat hepsiburada.com da :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben alışveriş yapmam ordan ama bir kere işim düştü,satıcıya bir şey sormuştum az daha benimkini de kapatıyorlardı.
Ben de şaşırmıştım.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gittigidiyorda özellike bilgisayar parçalarına çok para talep ediyor uyanıklar.adamlar 2003 yılının ekran kartına bile baya para istiyodu.pekçok parça sıfırından bile pahalı.esas bu yüzden batması lazım.üstelik aldığım hesabı bile kapatamamıştım.ilginç bi site :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
boşuna heveslenmeyin batmaz orası bir ebay ortaklığı

7321.png

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ödeme sistemi açısından tercih ettiğim bir siteydi.Gönderilen para satıcının cebine hemen aktarılmıyor.Sen ürün gelince inceliyorsun beğenmezsen onay vermiyorsun gayet kullanışlı keşke her sitede benzer ödeme uygulaması yapılsa...

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Evet senin hesabını sildiği için kesn batar zaten sen idare ediyodun gittigidiyru gittigidiyor un batması gibi bişii söz konusu olamaz imkansız, hayr anlamadığım neden siteye soruyorsun görüşeceksen görüş..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hepsiburada.com çok iyi.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hepsiburada.com çok iyi.

Hepsiburada.com la gittigidiyor.com tamamen farklı bir konseptde , hepsiburada alışveriş sitesi.
Gittigidiyor.com da önceden çok açık arttırma sonucu ürün kazandım bazısında gaza gelip sıfır fiyatına aldım bazısında ucuza geldi aldım 3 saat sonra yeni fiyatla sıfırını aldım. sahibinden.com da güzel fakat bu 1 lira , açık arttırma olayı yok. Sonra sahibinden.com da yalan ilanlar var bu telsimin aran kazan olayına çokbüyük paralar katkı sağladı dolaylı yoldan :)

Not: GG babamın değil bi çıkarım yok :biggrin:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bilgisayarcı arkadaşım kaspersky ürünü koydu , site ürünü kaldırmış anlaşılan en cok hangi ürün gidiyorsa gittigidiyor o ürünleri kendisi ekleyip kendisi ekmek yiyecek.
şarapsızlar.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Daha canım yanmadı ondan dedim :D

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
10 numara sahibinden com diledigin gibi mesaj yazabiliyorsun

aceylan1445

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet bence de açık arttırmanın kalkması gg'nin ismiyle de tezat oluşturuyor. ben de arkadaşlara katılıyorum belki batmaz ama ciddi bir kullanıcı kaybına uğrayacağı kesin, mesela beni kaybetti.