GittiGidiyor Düz Dolandırıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Steam Key Aldım Glitch Simulator 2018 Diye Birşey Çıktı Oyun Açılmıyor Bile Steam Sayfası Yok
Satıcı Cevap Vermiyor Zaten Bide Gitmiş Satış Sayfasını Kapatmış Napabilirim?

salih akay

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Gittigidiyor müşteri temsilcisine ulaşın paranız iade edilir.

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Fena kazık yemişsiniz ama yasal yollar ile yada gittigidyor müşteri hizmetlerine yada destek ekibine ulasşın çözümünü bulurlar

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
İade İşlemi Açmışdımda İptal Etdim Pahalı Birşey Değil Diye
Çok da pahalı bişey değil ise uğraşmayın dava falan açtığınız varsayrasak daha fazla para gider yani yapabileceğiniz bişey var ise yapın gittigidiyor destektenm ama daha fazla uğraşmyın bence

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Bende forza horizon 4 key aldım. İlk başta Microsoft key yazıyordu açıklamada. Yazdım hesap dedi, hadi bi daha neyse dedim. Tek bana özel mi dedim hesap, evet dedi. Sonra girdim hesaba indirdim. Bir kaç gün sorun yok. 7-8 tane sattı. Sonra baktım ilanı kaldırdı. Hesabın şifresini değiştirdi. Sonra diğer dolandiranlarda bana yazdı. Ben pek kurcalamadim ama eğer çözüm bulursan haber ver, bende denemek istiyorum. Yanına kalmasın adi herifin.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
ben 3 tane farklı satıcılardan key almışdım 2 tane 50krluk 1tane 1tllik 1tllikten 13tllik knights and merchants
diye oyun çıktı 50krlıkların ikiside sayfayı kapatmış onların keylerinden birini açdım diyerini açmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o açmadığımı geri iademi edim napim

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
ben 3 tane farklı satıcılardan key almışdım 2 tane 50krluk 1tane 1tllik 1tllikten 13tllik knights and merchants
diye oyun çıktı 50krlıkların ikiside sayfayı kapatmış onların keylerinden birini açdım diyerini açmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o açmadığımı geri iademi edim napim
açılıyorsa aç sonuçta satın almışsın

salih akay

Asistan
Reaksiyon puanı
187
1 liralık şey için değmez aç gitsin.