Gittigidiyor.com kargo ayıbı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yahu ne acayip bir site bu. İlk defa bir alışveriş yapayım dedim ondada elimize patlıcak gibi oldu. Kılıf, ekran koruyucu ve kulaklık siparişi verdim bir satıcıdan adam yazmış oraya aynı gün kargo diye 3 gün olacak kargo hala ortada yok. Satıcıya mesaj atıyorum geri dönüş yok. Ne lanet bir site ya
Hepsiburadadan bugune kadar 4 5 tane telefon ve bir ton başka şeyler aldım. Bir kez sorun yaşamadım.
Mübarek gittigidiyordan daha ilk seferde sıkıntı yaşattı. Satıcı ismide ''hopiyodi''

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Yalnız o sitenin ayıbı değil satıcının suçu. İade talep ederseniz kabul edilir büyük ihtimal.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yalnız o sitenin ayıbı değil satıcının suçu. İade talep ederseniz kabul edilir büyük ihtimal.
Hocam şikayetvar adlı siteye bir girin bakın genelde site kendi çıkarını düşünüp aradan sıyrılıyor. Alıcı ile satıcı arasında kalıyor (çoğuzaman) iş.
Pttavm de bile buna benzer bir sorun yaşadığımda satıcı yerine pttavm ile iletişim kurdum sorunumu 10 dakika içinde arayıp çözdüler. Olması gereken budur öyle aracı olup komisyon alıp geri çekilmek olmaz

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hocam şikayetvar adlı siteye bir girin bakın genelde site kendi çıkarını düşünüp aradan sıyrılıyor. Alıcı ile satıcı arasında kalıyor (çoğuzaman) iş.
Pttavm de bile buna benzer bir sorun yaşadığımda satıcı yerine pttavm ile iletişim kurdum sorunumu 10 dakika içinde arayıp çözdüler. Olması gereken budur öyle aracı olup komisyon alıp geri çekilmek olmaz
O zaman suç sitede hocam. Geçmiş olsun artık herkes dolandırıcı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çarşamba gününden beri kargo şirketleri tatilde. Bunu düşünmedin mi?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Çarşamba gününden beri kargo şirketleri tatilde. Bunu düşünmedin mi?
Hepsiburadadan telefon getirtim yalnız ben çarşamba günü aynı günde hemde.
Gittigidiyor da satıcı ürünün aşağısına yazmış aynı günde kargoya verilicek diye bende satıcı bilgilerine baktım %97 olumlu değerlendirme var güvendim sipariş verdim. Madem iş yaptıkları kargo farklı bir firma oda şuan çalışmıyor aşağıya bilgi olarak yazıcaklar ''Şu tarihe kadar kargo ... diye''
Adamlara mesaj attım kaç gündür geri dönüş yok bişey yok
--- Gönderi Güncellendi ---
O zaman suç sitede hocam. Geçmiş olsun artık herkes dolandırıcı.
Yok hocam dolandırıcılık değilde sorumsuzluk bu. Neyse artık hepsiburada yada ptt avmden başka bir yerden zor alırım bir ürün

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Alisveristen cayma hakkiniz var onu kullanin madem.bi sinirle buraya girip koskoca firmayi karalamak ne kadar dogru?yani biraz daha dikkatli olmakta fayda var.adamlar taksa dava yesen bi dunya ugrasirsin.benden demesi.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Alisveristen cayma hakkiniz var onu kullanin madem.bi sinirle buraya girip koskoca firmayi karalamak ne kadar dogru?yani biraz daha dikkatli olmakta fayda var.adamlar taksa dava yesen bi dunya ugrasirsin.benden demesi.
Güzel kardeşim cayma hakkımı kullanamıyorum şuan. Öyle olsa neden direk şiparişi iptal etmeyim ?
Hem yazdığım konunun neredesınde karalama var ? Ne davasından bahsediyorsun sen. Sırf böyle durumlara ses çıkartamayanlar yüzünden çoğu site kafasına göre at koşturuyor. Ben istediğim gibi eleştirimi yaparım gerekli kurallar çerçevesinde. Mesaj atıyorum dönen yok.
Oldu o zaman bugun kargoda diyip yazsın aşağıya sonra 2 3 gün bekletsin adamı. Bizde adamlar dava açıcak diye eleştirmeyelim mi ? Yahu yapma Allahını seversen. Pısırık olmak en kolayı bu dünyada. Hakkını aramadığın sürece her zaman ezilen sen olursun. Bu arada konuyu şikayetvara yazdım buyursunlar dava etsinler hangi gerekçeyle ediceklerse

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Güzel kardeşim cayma hakkımı kullanamıyorum şuan. Öyle olsa neden direk şiparişi iptal etmeyim ?
Hem yazdığım konunun neredesınde karalama var ? Ne davasından bahsediyorsun sen. Sırf böyle durumlara ses çıkartamayanlar yüzünden çoğu site kafasına göre at koşturuyor. Ben istediğim gibi eleştirimi yaparım gerekli kurallar çerçevesinde. Mesaj atıyorum dönen yok.
Oldu o zaman bugun kargoda diyip yazsın aşağıya sonra 2 3 gün bekletsin adamı. Bizde adamlar dava açıcak diye eleştirmeyelim mi ? Yahu yapma Allahını seversen. Pısırık olmak en kolayı bu dünyada. Hakkını aramadığın sürece her zaman ezilen sen olursun. Bu arada konuyu şikayetvara yazdım buyursunlar dava etsinler hangi gerekçeyle ediceklerse

Pisiriklikla ilgisi yok.basliginda direk firmaya atif var.ona dikkat cekmek istiyorum.oradaki satici meselesi bu.bi anlik ofkeyle hareket etmek dogru degil.ornek vermek gerekirse ben burda bikac kisiye kizsam bu onlarin ayibi mi koca forumun mu ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Pisiriklikla ilgisi yok.basliginda direk firmaya atif var.ona dikkat cekmek istiyorum.oradaki satici meselesi bu.bi anlik ofkeyle hareket etmek dogru degil.ornek vermek gerekirse ben burda bikac kisiye kizsam bu onlarin ayibi mi koca forumun mu ?
Ya dostum satıcının isminide ekledim görmedin mi ?
Gittigidiyor aracı değil mi bu aracının iş yaptığı satıcı ismide bu konunun içinde değil mi ? Konunun içinde satıcı ve olayın hepsi açıkça ifade edilmemiş mi ? Napiyim yani destan gibi başlık mı açayım. Bütün açıklamayı yapmışım gerekli eleştirimide yapmışım. He için rahat edicekse Admin başlatığı düzeltsin benim için değişen bişey olmaz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bayramdan 1-2 göncesi alışveriş yapma kargolanması baram sonrasını bulur çinden almış gibi olur...

djtenten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın hocam bayrama yakın anca hepsiburadadan alırım artık
hepsi burada dab pazar gece aldım 28 sayılır ürünü firma kargolamadı bide hemen kargoda yazıyordu ve bayram sonuna kaldık aynı anda n11 den baska bir ürün aldım 28 agustos ta 29 da elimdeydi hepsiburada çalışanları komple tatile çıkmış heralde msj mail kimseye ulaşamadık şikayet maili attık cevap için bayramın bitmesini bekliyoruz

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
hepsi burada dab pazar gece aldım 28 sayılır ürünü firma kargolamadı bide hemen kargoda yazıyordu ve bayram sonuna kaldık aynı anda n11 den baska bir ürün aldım 28 agustos ta 29 da elimdeydi hepsiburada çalışanları komple tatile çıkmış heralde msj mail kimseye ulaşamadık şikayet maili attık cevap için bayramın bitmesini bekliyoruz
Müşteri hizmetlerini aradanız mı ?