Girişimcilere Destek Qnet'ten

Teknolog26

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Kimimiz ek gelir için, kimimiz kendi işim olsun diye girişimci olmayı seçer. Doğrudan satış sektörü için girişimci olmak hem çok kolay hem de zor olabilir. Neye göre değişkenlik gösteriyor peki bu durum? Öncelikle hangi sektör olursa olsun çabalamadıkça çok büyük başarılar elde etmek imkansızdır. Bazen insan yeterince çalışmadan,çabalamadan şikayetçi olur kazanamıyorum diye bazen de gerçekten çalışır, didinir başarmak için ama yanlış tercihi yüzünden o verdiği emeğin hiçbir karşılığını alamaz. Böyle bir süreçten geçtiğim için şuan bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Girişimcilik üzerine çok bilgim olmadığı zamanlarda cefasını çok çektim ama deneyimleyerek de çok şey öğrendim. Ve bir gün tesadüfen bir fuarda Qnet markasına denk geldim. Hemen araştırmaya koyuldum ve öğrendiklerimden sonra sektörde tamamen güvenebileceğim markayı buldum. 21 yıllık geçmişe sahip olması, temsilcilerine verdikleri eğitimler gibi sebeplerle onlarla çalışmaya karar verdim ve yaklaşık 1 yıldır verdiğim emeklerin karşılığını anında alıyorum. Girişimcilere nasıl destek verdiklerini daha detaylı olarak kendilerinden öğrenebilirsiniz.
https://www.qnetturkiye.blog/2019/09/qnet-21-yildir-girisimcileri-guclendiriyor/

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhaba.

Sitelerinde bir kaç hikaye okudum lakin olayı tam anlamadım biraz daha açarmısın ?
Bunların tam olarak olayı nedir ?

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
kozmetik ürün tanıtımından başaka da birşey değil tıpkı herbalife gibi ve bildiğim kadarı ile oda yasak.