Girilen form bilgilerini veri tabanı dosyasına kaydetmek

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir başvuru formu oluşturacam. Buraya girilen bilgilerin bir dosyaya liste halinde kaydolmasını istiyorum. Her başvuru yapıldığında o bilgiler bir dosyaya kaydolsun. Bir ara access dosyası ile ilişkilendirmiştim şimdi unuttum

HTML:
<div id="iletisim_form"><span id="form_baslik">Bursluluk Sınavı Başvuru Formu</span><br/><br/><form method="post" name="iletisim_form">					<input type="text" class="iletisim_input" name="tc" value="Öğrenci T.C."/><br/>			<input type="text" class="iletisim_input"  name="isim" value="Öğrenci Adı Soyadı"/><br/>			<select name="sinif" class="iletisim_select">			  <option value="0">Öğrenci Sınıfı</option>			  <option value="2">2.Sınıf</option>			  <option value="3">3.Sınıf</option>			  <option value="4">4.Sınıf</option>			  <option value="5">5.Sınıf</option>			</select><br/>			<input type="text" class="iletisim_input" name="okul" value="Öğrencinin Okuduğu Okul"/></br>			<input type="text" class="iletisim_input" name="visim" value="Veli Adı Soyadı"/><br/>			<input type="text" class="iletisim_input" name="email" value="Veli E-Mail"/><br/>			<input type="text" class="iletisim_input" name="telefon" value="Veli Cep Telefonu"/><br/>			<br><br>			<input type="submit" class="iletisim_but" name="gonder" value="Gönder"/></form></div></div>	</div>

mesela göndere tıkladığında, girilen bilgiler sadece bir dosyada toplansın.

theramma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Database kullanmak daha mantıklı olmaz mı? Dosyaya yazmanın şöyle bir sıkıntısı var. Her seferinde o dosyadakileri verileri okuyup yeni gelenleri sonuna ekleyip tekrar kaydetmen lazım. Bir süre sonra dosya boyutu büyüdükçe bunu yapamaz olacaksın.