Gıgabyte G41MT-D3 BIOS Güncellemesi

PcSrunuOlanAdam

Öğrenci
Katılım
5 Ekim 2014
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Evet Arkadaşlar , Bu konum forumdaki ilk konum Dh deydim ama baktım olmuyacak bende buraya geldim.

Neyse sorun şu : anakartımın bıosunu güncelleyeceğim ama Q-Flash ile değil [MENTION=40417]bios[/MENTION] programı ile çünkü genelde bu program acemiler içinmiş!

Anakart zaten başlıkta yazılı . Şu an ki Bıos sürümü : F1 ve 2010 da yüklenmiş yani 4 sene hatta 4,5 sene önce kurulmuş. Bende Güncelleme ihtiyacı duydum ama asıl sorun bu değil.

Sorun kendi anakartımın güncel biosunu bulamadım çok araştırdım ama bulamadım bana bu konuda yardımcı olun

Not : Bıos Türü: Award Modular
 

lqnd

Profesör
Katılım
7 Mayıs 2013
Mesajlar
1,214
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
gigabyte kendi sitesinde yayınlamıyor f1 den başka sürüm.. farklı yerlerde de bulamazsın zaten bios güncellemenin hiç bir artısı yoktur. sistemde sorun ve parça uyumluluğu sorunu olduğu zaman bios güncelleme gerekir onun dışında driver gibi güncellendikçe performans kazandırmaz.
 
Üst