ismuail
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartıma uyan en yüksek seviye ekran kartı hangisidir önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartıma uyan en yüksek seviye ekran kartı hangisidir önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kartı sadece anakarta göre önerilmez, işlemcinizi, güç kaynağınızın kaç watt olduğunu ve bütçenizide yazın.
Core 2 Quad Q8300 2.5 4gb DDR2 ram Güç kaynağım 630Watt
O ekran kartını kuLLanırken işlemciye bir miktar overlock yapın, yoksa istediğiniz verimi alamayacaksınız. Overlock yapmayı bilmiyorsanız ya da uğraşmak istemiyorsanız direkt bu kartı aLın.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7790-dc2oc-2gd5-hd7790-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66335
Cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim.İki sorum olacak verdiğiniz kartlardan birinin bit değeri benim şuan elimdeki kartın(9800GT 1GB 256bit) bit değerinden daha düşük.Bu onun daha alt düzey olduğunu göstermiyormu yoksa burda önemli olan bit değeri değilmi ? 2. sorum işlemcim OC yermi (Q8300) ve kaç MHZ yapmam lazım şuan 2.5.